Bliv sponsor

 

VISIONER, MÅL, AMBITIONER og ikke
mindst DRØMME….  om divisionsfodbold på Vestegnen.

 

Alt sammen inden for rækkevidde…. men KUN med erhvervslivets store hjælp……længere er den faktisk ikke.

 

Ovennævnte er det basale i en overordnet målsætning om divisionsfodbold på vestegnen.

 

FC Sydvest 05 er stiftet som en overbygning for de fire moderklubber: Tønder SF, Ballum IF, Bredebro IF og Løgum IF.  I samarbejdet er det 1 seniorhold og 2 ynglingehold.

 

Fodboldsamarbejdet har siden sin start næsten kun oplevet succes! Allerede det første år rykkede seniorholdet op i serie 1 og i 2006 og 2007 endte holdet begge år i den øverste halvdel af tabellen. I 2008 hed det Jyllandsserie. Det helt store mål - danmarksserie - blev således nået efter kun 5 år!

 

Det har hele tiden været politikken, at unge spillere skal have en chance, og gennem næsten alle årerne er det da også lykkedes at få 1. års seniorer - som har været igennem et dygtigt ynglingearbejde i fodboldsamarbejdet - med på 1. holdet.

 

Hvorfor FC Sydvest:

 

• En unik mulighed for at profilere din virksomhed i fodboldverdenen, som på tværs af alle grupper i samfundet (alder, køn osv.) er den absolut mest eksponerede af alle idrætsgrene – helt uden sammenligning – i både trykte samt elektroniske medier.
 

• Vi kan skræddersy markedsføringen så den er tilpasset lige nøjagtigt din virksomhed i forhold til andet markedsføring osv. Lad os sammen finde løsningen….
 

• Bidrage til at Tønder Kommune kulturelt bare er foran ”vores naboer”. Påstand: Vi bosætter os i fremtiden hvor der er sjovt at være, med mange muligheder arbejdsmæssigt og ikke mindst kulturelt…derved sikres arbejdskraften i fremtiden.
 

• Adgang til et meget spændende netværk (nye og eksisterende samarbejdspartnere) med masser af mulighed for business, relations skabende personer/områder/virksomheder osv.
 

• Mulighed for medarbejderpleje = + på bundlinien
 

• Mulighed for deltagelse i diverse erhvervsarrangementer med foredragsholdere osv.
 

• Mulighed for deltagelse i diverse events… ex en Golf dag med spillere osv.

 

Partnerskab:

 

Ved forskellige muligheder for profilering/markedsføring m.v., på forskellige niveauer, kan der rettes henvendelse til:

 

Vi udarbejder gerne et konstruktivt oplæg til netop din virksomhed.

 

Med sportslig hilsen
FC Sydvest 05 Tønder