Nyheder

 

 

 

 

 • Imponerende holdindsats bag flot sejr over topholdet

  Efter en flot 6-1 sejr over bundholdet, skulle FC Sydvest ud og vise at det ikke var en enlig svale, og det mod topholdet fra Jammerbugten.

   

  Jammerbugt FC lagde bedst ud og var tæt på at skabe en chance i første minut. Det blev afværget og efter 10-15 minutter fik FC Sydvest kontrol over kampen og havde bolden mest. De store chancer blev det dog ikke til, og ved pausen var stillingen således 0-0.

   

  Efter pausen var billedet det samme. Jammerbugt kom godt ud, men Sydvest overtog hutigt teten. Efter 58 minutter kommer Anders Thomsen fri i højre side og lægger en perfekt bold på tværs til Morten Hansen. Fra fri position rammer Morten Hansen målmanden og bolden ryger ud til hjørne. Minuttet efter sender Anders Thomsen et frispark ind i feltet, men Marten Van Ittersums skud ryger over mål. Bare et minut senere får Morten Hansen endnu en chance, men igen redder keeperen.

   

  Nu lugtede det virkelig af hjemmesejr, og efter 76 bminutter sender Simon Hansen et flot skud afsted, der dog ender i sidenettet. Efter 89 minutter sender Marten Van Ittersum et flot skud af med venstre ben, men målmanden får sendt bolden til hjørne. Rene Hansen trækker ud for at sparke og hans indadskruede bold dykker rigtigt flot. Bolden røg forbi mange fødder, men ingen rører den og den går ind ved fjerneste målstolpe. !-0 til Fc Sydvest og det ganske fortjent og uret havde rundet de 90 minutter.

   

  Tre minutter inde i overtiden får FC sydvest ikke clearet ordenligt og bum så stod der 1-1 til stor ærgelse for alle, så blev det alligevel kun til 1 point. FC Sydvest får givet bolden op og den havner hos Morten Hansen et stykke uden for feltet. Han tager chancen og hugger til den, og hugger den ind til 2-1, som bliver kampens resultat.

   

  To hold med stor respekt for hinanden skabte en flot fodboldkamp, med en forrygende afslutning, og ikke mindst var sejren efter 94 minutter fuldt fortjent.

 • Topholdet kommer til Løgumkloster

  FC Sydvest mødder topholdet fra Jammerbugt på Løgumkloster Stadion.

   

  Jammerbugt FC har spillet forrygende indtil nu, i dette efterår. Kun to af syv kampe er ikke blevet vundet. På Jammerbugts hjemmebane er FC Sydvest de eneste der har fået point, da det modsatte opgør sluttede 1-1. De har også været overraskende stærke på udebane, hvor de har vundet i Lyseng og Odder, mens den seneste udekamp blev tabt 2-0 i Kjellerup. I forårets sidste kamp vandt FC Sydvest 3-1 over Jammerbugt på Bankparken i Tønder.

   

  FC Sydvest er ved at finde sig selv efter trænerskiftet og 6-1 sejren over Odder må ikke blive en sovepille. Det var trods alt en kamp hvor meget gik vores vej, og nu starter vi igen ved 0-0 mod en stærk modstander, der trods alt har sin styrke hjemme på eget stadion. Træner Kim Munch kigger også mere indad end han kigger på modstanderne, og det er også meget fornuftigt som situationen er lige nu.

   

  - Jeg har den holdning at det eneste vi skal koncentrer os om er de ting vi selv kan ændre, det vil sige hvor vi lægger vores pres når vi forsvarer og hvordan vi skal stå på banen  når vi har bolden, men mest af alt lægger jeg stor vægt på attitude, vindermentalitet og kampgejst, gode gamle dyder man kommer rigtigt langt med, udtaler Kim Munch.

   

  Bankparken er stadig for våd til at vi kan spille der, selvom den absolut er i bedring. Derfor spiller vi igen i Løgumkloster, og denne gang skulle der være gang i grillen, så der kan købes øl, vand og pølser.

   

  Kampen spilles på lørdag klokken 15:00 og vi håber at rigtig mange finder vej til Løgumkloster Stadion.

 • Træner og assistent er stoppet i FC Sydvest

  Pressemeddelelse.

   

  Cheftræner Carsten Jørgensen og spillende assistenttræner Kasper Sørensen, der havde kontraktudløb med udgangen af november er stoppet i FC Sydvest. Amitioner om at rykke op i 1.division havde både Carsten, Kasper og klubben, men grundlaget for at spille 1.division, har klubben ikke endnu. Carsten Jørgensen og spillende assistentræner Kasper Sørensen har derimod efterlyst en mere professionel linie. 

   

  Læs interview med Knud Mylin her.

 • Kim Munch: Vi skal være krigere

  Cheftræner Kim Munch vil se krigere i sin krigszone.

   

  Efter lørdagen flotte 6-1 sejr over Odder var cheftræner Kim Munch godt tilfreds, især med resultatet og med 1.halvleg, mens han ikke var helt så tilfreds med 2.halvleg til trods med at den blev vundet 4-1.

   

   "1.halvleg er jeg rigtig godt tilfreds med" siger han og uddyber "Vi skal være mere aggresive, men afventende i min krigszone. Det er der jeg har min kæphest. Vi har en krigszone, der skal vi være krigere, og der skal vi slå ihjel for at få bolden. Det giver noget ro og energi, når man skal frem af banen. Så må vi slappe af andre steder og det synes jeg lykkedes godt i 1.halvleg". 

   

   "2.halvleg der scorer vi 4 mål og det kan man jo ikke være utilfreds med, men det spilkoncept som jeg vil have, det opfylder de ikke i en halv time. Det bliver panikfodbold, sparke bolden væk og yderside og sådan noget. Det kommer ikke til at ske fremadrettet. Vi skal have lagt flere lag på den næste uge". 

   

  "2.halvleg er ikke acceptabel, selvom det er svært at være utilfreds, når spillerne scorer 4 gange. Men kigger vi frem mod næste kamp, så skal det blive bedre".

   

  På lørdag klokken 15:00 kommer topholdet fra Jammerbugt til Tønder.