Ærgerligt nederlag i Skive


FC Sydvest sparkede i lørdags den nye sæson i gang, med en svær udebanekamp mod oprykningsfavoritterne fra Skive. FC drengene var ramt af et par ferie afbud men stillede alligevel med et slagkraftigt hold sprængfyldt med selvtillid efter lutter sejre i træningskampene.

 

Det blev en lige første halvleg hvor FC Sydvest beviste at der var blevet trænet meget omkring holdets organisation på banen det blev derfor en meget chancefattig 1. halvleg, hvor Skive havde bolden men FC Sydvest havde kontrol over tingene. Det ændrede sig dog efter 40 minutter hvor Skive lidt ud af ingenting kommer foran 1-0.

 

I anden halvleg tager FC Sydvest taktstokken og kommer lidt længere frem på banen, igen dog uden at skabe de store chancer, Skive blev heller aldrig farlige i den periode. Efter 75 min. Får FC så en dødbold i en fornuftig position og det benytter Simon ”Inge” Hansen til at lægge bolden ind i panden på Maarten som sikkert scorer til 1-1. Så kom der lidt mere liv i kampen og der var småchancer til begge mandskaber, men de fleste var ved at indstille sig på en pointdeling men i 87. min. Kommer Skive desværre på 2-1 efter en simpel stikning i dybden til en angriber der let scorer.

 

Trænerteamet valgte herefter at smide Blom med frem i angrebet for at hente det ene point tilbage, det blev derfor i overtiden lidt alt eller intet. Det endte desværre med intet da Skive straffede FC ved at score til 3-1 i overtiden.

 

En kamp hvor der bestemt var point i luften men de kom desværre ikke ind på kontoen, til gengæld var der mange rigtig gode momenter i spillet og især i holdets organisation på banen som spillere og trænere kunne tage med videre. Det tegner bestemt godt for de fremtidige kampe.