Afstemning: Årets ....... på ligabold


Ligabold.dk starter en større afstemning om årets alt muligt, og fra 2.division pulje 3 er flere folk fra FC Sydvest 05 Tønder blandt de nominerede.

 

I hver kategori er der fire nominerede. Afstemningen starter mandag, og i løbet af mandagen vil vi lægge links på facebook, så i kan gå ind og stemme i de forskellige kategorier. Nedenunder kan i læse om de nominerede FC Sydvest spillere, og hvad ligabold skriver om dem.

 

Årets Spiller: Jeppe Hansen.

- Central midtbanespiller, der tidligere har spillet i Vejle, er nu tilbage og han har været en meget vigtig spiller for sønderjyderne. En meget markant spiller og et omdrejningspunkt.

 

Årets Træner: Kim Munch

- Munch har styret tropperne i det sønderjyske med hård hånd siden han fluks måtte overtage holdet efter Carsten Jørgensen midt sæsonen - og det har givet pote. Selvom det er kort tid at være på posten, så har Munch gjort alt det rigtige - skaffet masser af point! 

 

Årets Talent: Jeppe Hansen

- Central midtbanespiller, der tidligere har spillet i Vejle, er nu tilbage og han har været en meget vigtig spiller for sønderjyderne. En meget markant spiller.

 

Årets topscorer: Anders Thomsen

- Thomsen har været sønderjydernes farligste mand i efterårets turneringskampe i 2.division. Med snilde og en stærk sparketeknik, så har angriberen igen-igen vist hans målnæse.

 

Årets Målmand: Kasper Tiedemann

- Sønderjydernes målmand har haft et godt år mellem stængerne for FC Sydvest. Med stor ro har han ført an i defensiven, og været en vigtig brik for holdet. En stærk keeper.