Aftenkamp på Bank Parken onsdag


Det er et meget komprimeret program fodboldspillerne i 2. division har i dette forår. Tre kampe på en uge – efterfulgt af to kampe på en uge – det er noget der tapper energi ud af spillerne.
Men sådan er turneringen altså skruet sammen – og så må man forholde sig til det.

 

Weekendens udekamp var mod Kolding IF – og da fik Kolding revance for det uafgjorte resultat tidligere på sæsonen i Bank Parken. Det seneste opgør vandt Kolding IF nemlig med 2 – 0 efter 0 – 0 ved pausen.


Det er lidt underligt at FC Sydvest 05 Tønder faktisk spiller rigtig godt fodbold – men når det sidste skarphed skal findes frem – så svigter skarpheden og heldet. Det gjorde det også i Kolding, for med en lille smule held i sprøjten, så var det blevet til point her.


Sådan er fodbold og spillerne er i fuld gang med at fokusere på de næste opgør.

 

Onsdag aften den 16. maj kl. 19.00 fløjtes der igen op til divisionsfodbold på Bank Parken i Tønder. Da er det københavnske Frem, der er på langtur til grænselandet.
Frem har i weekenden spillet lige op med Avarta – det blev 1 – 1.


FC Sydvest 05 Tønder har mødt Frem før og spillet en god kamp mod dem – det håber vi naturligvis også at holdet gør onsdag aften – for der må gerne komme lidt point på tavlen og megen selvtillid i spillerne.

 

Allerede søndag den 19. maj er der fodbold igen på Bank Parken. Denne gang er det topholdet Næstved, der kommer på besøg. Næstved har masser af selvtillid. De ligger i toppen af puljen og har senest i weekenden været i Jammerbugt og snuppede alle tre point her for resultatet 0 – 2.

Kig selv med – spillerne og fodbolden fortjener at der kommer mange flere tilskuere på Bank parken. /hol.