Avarta – FC Sydvest 05 Tønder – 3 - 0


Det var et afbudsramt mandskab, der tog turen til Rødovre for at spille mod Avarta søndag. Tre stamspillere var skadet – Christian Roost, Marten van Ittersum og Enes Karabek – og så var Thong ude med karantæne.
Det gav plads i startopstillingen til en række af de helt unge spillere – og det viste sig hurtigt, at holdet savnede den naturlige tryghed, der er ved at have de faste spillere på banen.
Men Avarta var bedre. Ingen tvivl om det, lyder det fra cheftræner Jacob Stolberg efter kampen.
Da Avarta forholdsvis hurtigt kom foran og kort ind i anden halvleg score for tredje gang – og dermed lukker kampen – så gik hjemmeholdet også lidt ned i cadence.
Det gav mere plads til de unge FC Sydvestere – som efter pausen spillede en fornuftig kamp og der var masser af positive ting at tage med hjem fra kampen.
Der var store roser til flere spillere. Mads Blom trak et stort læs i forsvaret og Jeppe Hansen sled og slæbte på midtbanen.

 


Nu gælder det så på lørdag den 14. april kl. 15.00 på Bankparken i Tønder. Da afvikles 6. spillerunde og modstanderen er da Kolding IF. Kolding kunne i weekenden slå bundholdet Frem med 2 – 1 – så det bliver forhåbentlig en lige kamp på lørdag.
Ind til lørdag kæmper hele holdet med at få de skadede spillere på højkant igen. Der er ingen garanti for at det lykkes.