Bestyrelsen i FC Sydvest har konstitueret sig


Den nye Bestyrelse er nu klar

 

Med Knud Mylin som formand og Asger Nielsen som ny udpeget sportschef går FC Sydvest 05 ind i det kommende år, hvor fodboldklubben er med i oprykningsspillet til 1. division.


Den nyvalgte bestyrelse i fodboldklubben FC Sydvest har konstitueret sig. Fra at være konstitueret formand fortsætter Knud Mylin som formand, og rollen som sportschef overtages af det nyvalgte bestyrelsesmedlem Asger Nielsen.

 

Den nyvalgte bestyrelse i FC Sydvest har konstitueret sig som følger:

 

Formand: Knud Mylin
Sportschef: Asger Nielsen
Kasserer: Anders Lund
Sponsorchef: Bjarne Hansen
Sekretær: Vera Warncke
Materialeansvarlig: Per Lassen
Ungdomsansvarlig: Jørn Torp

 

Konstitueringen er på plads i kølvandet på et succesrigt efterår på banen og et hektisk efterår uden for grønsværen. Nu håber Knud Mylin og hans bestyrelseskolleger, at der falder ro over tingene.

 

- Vi har organisationen på plads og dermed regner jeg med, at vi nu får arbejdsro. Det gælder både i forhold til spillerne, bestyrelsen og hele setup'et, siger Knud Mylin.

 

Foreningens fokus er ifølge ham ikke mindst rettet mod forårsturneringen, hvor FC Sydvest for første gang i klubbens historie skal spille om oprykning til 1. division.

 

- Det vil vi meget gerne have lov til at koncentrere os om. Vi skal spille mod flere hæderkronede divisionsklubber. Det skulle gerne trække mange folk på stadion, lyder det fra formanden.

 

Ikke mindst hans person var i fokus i forbindelse med årets generalforsamling, hvor en gruppe medlemmer krævede hans afgang. Forslaget blev dog trukket, da en af klubbens hovedsponsorer, Sparekassen Bredebro, udtrykte fuld tillid til den dengang konstituerede formand og den siddende bestyrelse.

 

- Jeg synes faktisk, at generalforsamlingen forløb godt. Ingen af dem, der var ude med kritik, stillede op til noget, og dermed må de jo ikke have noget imod den måde, hvorpå klubben kører, siger Knud Mylin.

 

Nye trænere på plads.

 

Til den kommende sæson har FC Sydvest træner-trioen klar. Jacob Stolberg tager over efter Kim Munch, der fortsætter som målmandstræner, og ny assistenttræner er Peter Jepsen.

 

Efter det succesrige efterår er der droslet ned for træningen i øjeblikket. Men i januar gælder det om at opbygge kampformen og senest være klar til marts, hvor der er sæsonpremiere i weekenden 17.-18. marts
med en hjemmekamp mod Marienlyst.

 

Der vil senere komme en mere udførlig præsentation af vores nye træner trio og deres planer for den spændende sæson klubben går i møde.