Endnu en uafgjort på Bankparken


Da Kolding IF var på besøg i Bank Parken endte de 90 spilleminutter med et mål til hver.


FC Sydvest 05 Tønder startede med Kasper Tiedemann i målet, bagerste kæde med Marten van Ittersum, Christian Degn, Mads Blom og Marinus Siewe, Thong, Jeppe Hansen, Lasse Clausen og Jonas Gejel Hansen styrede midtbanen og så lå Anders Thomsen og Bayan Fenwick helt fremme.
Midt i første halvleg havde Kolding et flot opløb i deres venstre side og angrebet blev afsluttet med et hårdt fladt skud som Kasper Tiedemann lige netop fik fingerspidserne på – men ikke nok til at forhindre bolden i at ryge i målet. 0 – 1. Øv.

 

I pausen blev Bayan Fenwick erstattet med Nils Prisholm. 20 minutter senere skiftede Rene Hansen ind i stedet for Lasse Clausen og kampen bølgede fortsat frem og tilbage.
Med et kvarter tilbage tog Anders Thomsen et godt rush til baglinjen i højre side og sendte bolden ind foran mål. Her var Thong klar til at udligne til 1 – 1.

 

Dommeren var flittig med at uddele gule kort – desværre for Marinus Siewe blev det til to af slagsen, så efter 80 minutter var FC Sydvest reduceret til 10 spillere, da Marinus blev udvist.
Et enkelt point blev det til – men da Frem kunne slå Avarta og snuppe tre point, så overlod Frem den kedelige plads som bundprop til FC Sydvest.

 

På lørdag den 21. april kl. 15.00 kommer der så et meget interessant opgør. FC Sydvest skal en tur til Frem og det er puljens 11 mod puljens 12 der tørner sammen.