FC Sydvest deler i sæsonåbner


FC Sydvest må være tilfredse med et point, selvom der var chancer til tre.

 

Der var indviedelse af den nye "Sparekassen Bredebro Lounge", med god mad og lidt godt at drikke, og festen fortsatte på fodboldbanen, de første 15 minutter i hvert fald.

 

FC Sydvest lagde flot fra land og burde vel have ført 3-0 efter mindre end et kvarter. En Anders Thomsen afslutning blev halvklaret og returchancen blev afværget af en lang tå. Lidt senere var der chancer til både Kasper Sørensen og Morten Hansen. Kasper fik driblet uden om keeperen, men en forsvarsspiller fik pareret afslutningen og Morten hansen sendte en bold, helt fri foran mål, op i skyerne.

 

Som det sker i sådanne kampe, så får modstanderne pakket sig og satser på omstillinger, og efter 15 minutter var det netop på sådan en at VSK kunne bringe sig foran 0-1. Resten af halvlegen forsøgte Sydvest at spille sig gennem det kompakte forsvar, men VSK var ret beset lige så farlige på omstillinger.

 

Det blev ikke anderledes i 2.halvleg, der ikke bød på hverken flot spil eller store målchancer. Efter godt en times spil blev Frederik Varming Lundbak skiftet ind og han fik straks en stor chance, men afslutningen blev for svag. Til sidst forsøgte FC sydvest sig mere offensivt, og da Anders Thomsen med 4 minutter tilbage trak på tværs af feltet, blev han løbet ned bagfra, af en modstander, lige for øjnene af dommeren, der ikke var i tvivl og pegede på pletten. Anders Thomsen scorede selv til slutresultatet 1-1.

 

På en dag hvor vi mangler tre vigtige midtbanespillere er 1-1 et okay resultat. Jonas Hansen,Marco Hansen og Rene Hansen manglede af forskellige årsager. 231 tilskuere gav en god stemning på Bankparken.