FC Sydvest lander storfangst som træner


Så er det lykkedes FC Sydvest 05 Tønder at hive en stor fangst i havn.

 

Vi er meget glade og stolte over at kunne præsentere vores nye cheftræner Hans Henrik Andreasen. Hans Henrik har hjulpet klubben som assistenttræner et par måneder i foråret hvilket gik rigtig fint. Nu er det så lykkedes os i fælleskab med lokale samarbejdspartnere/virksomheder at lave en et årig aftale med HH hvor han bliver cheftræner og dermed kommer til at deltage til alle ugens træningspas og alle kampe, hvilket giver HH mulighed for at præge udviklingen med hans store erfaring..

 

Det er et kæmpe scoop for vores klub at vi kan tilknytte en sådan kapacitet som træner for vores 2. divisions hold. Vi må også være ærlige at sige at det ikke kunne lade sig gøre uden en ekstra opbakning fra 4 lokale virksomheder. Derfor er vi meget taknemlige for at Jürgensen VVS fraTønder, Ejnar Christiansen fra Sølsted, Advodan fra Tønder og Pro Tech CNC fra Skærbæk har set positivt på projektet og muligheden for at tilknytte Hans Henrik Andreasen.

 

Vi ser nu frem til en spændende sæson med et stærkt trænerteam bestående af Hans Henrik Andreasen, Peter Jepsen og målmandstræner Kim Munch.

 

Derudover står vi med en væsentlig bredere trup end forrige sæson, så vi går virkelig en spændende tid i møde.

 

De nye spillere der allerede er på plads vil blive præsenteret, tirsdag den 26. juni kl. 16.30 i Sparekassen Bredebro Loungen på Bankparken i Tønder.