FC Sydvest slog ungt SønderjyskE


FC sydvest scorede alle målene selv, da SønderjyskE U-19 blev besejret 2-1.

 

Jacob Stolberg gav de unge chancen i startopstillingen mod SønderjyskE. Det betød at mange af dem som vi normalt ser som startere sad på bænken. Jonas Hansen, Jeppe Hansen, Christian Roost, Christian Degn, Anders Thomsen, Rene Hansen og Marten Van Ittersum sad således udenfor, mens de skadede Kasper Thiedemann og Marco Hansen slet ikke deltog.

 

Det gav således plads til de mange unge, der sammen med testspillerne Mads Blom, Marinus Siewe, Enes Karabek og en ny testspiller, Beyan Fenwick indtog banen fra start. Sidstnævnte er englænder, der har en fortid i Crystal Palace og Cardiff. Han har netop været til prøvetræning i AC Horsens.

 

Det var en meget lige halvleg mellem to velspillende unge hold, men den sidste finish manglede og det blev ikke til de store målchancer. Den største tilfaldt gæsterne der havde en afslutning, der snittede overliggeren. I første halvlegs overtid fik SønderjyskE en friløber. Marinus fik dog tacklet men uheldigvis trillede bolden i eget mål. 0-1 ved pausen.

 

De syv stamspillere blev sendt på banen fra 2.halvlegs start, og det gav et langt større pres på SønderjyskE's mål. På et hjørnespark blev bolden sendt ind mod Christian Roost, der sikkert headede bolden ind til 1-1. Anders Thomsen leverede flere lækre bolde til holdkammeraterne og en af dem gav en friløber til engelske Fenwick, der lobbede bolden over en fremadstormende keeper til 2-1.

 

senere havde FC Sydvest et par skud på stolperne og var tæt på 3-1. SønderjyskE kombinerede også godt og kort før tid fik de kørt Sydvest forsvaret helt rundt, men afslutningen blev reddet på linien af en uheldig holdkammerat fra SønderjyskE. således endte en fin testkamp 2-1.