Ringkøbing og HH gæster Løgumkloster stadion


FC Sydvest har revance til gode mod Ringkøbing FC.

 

I den omvendte kamp i Ringkøbing var FC Sydvest i nogenlund kontrol, inden den snu gamle ræv HH (Hans Henrik Andreasen) stemplede ind og først udlignede og derefter faldt i straffesparksfeltet og fik straffe. FC Sydvest måtte derfor, lidt ufortjent rejse hjem uden point. Det er dog spillets regler, at dem der scorer flest mål, for pointene, så ingen bad feelings herfra.

 

Ringkøbing er et godt hold, en klub med stor opbakning og et flot budget, der vel i virkeligheden hører til i 1.division. Ringkøbing har dog været lidt svingende og tabt tre kampe. De ligger lige nu på en delt andenplads efter en flot sejr over Jammerbugt FC. Med 16 point har de således et point mere end FC Sydvest.

 

For vores eget vedkommende er vi inde i en fantastisk stime, men fire flotte sejre på stribe. Vi har dermed spillet os op i toppen og en sejr vil bringe os helt op i top 3. Hvis andre resultater så flasker sig, vil det se rigtigt godt ud med fire kampe tilbage. Vi vil dog bevare fokus på egne kampe, og så må tiden vise hvad der sker i de andre kampe.

 

FC Sydvest 05 Tønder har Christian Degn tilbage efter karantæne, men må til gengæld undvære formstærke Simon I. Hansen, der har karantæne efter et gult kort i Århus.

 

Baneforholdene på Bankparken i Tønder er desværre stadig ikke gode nok til at vi kan spille der. Den megen nedbør gør at kampen spilles i Løgumkloster igen. Klokken 12:00 spiller Danmark U-17 mod Tyskland U-17 på Løgumkloster Stadion. Efter den kamp vil det blive vurderet om 2.divisionskampen skal spilles på stadion eller på kunststofbanen.

 

Der er gratis adgang og der sælges grillpølser, Øl og Vand. Vel mødt, til begge kampe.