Sæsonstart på lørdag


Den korte sommerpause er slut, og den vigtige efterårssæson står for døren.

 

Tre træningskampe er spillet, og det var desværre med en skadesramt trup. Efter 0-2 i Århus mod VSK, blev der spillet 1-1 mod Kolding Boldklub i Bredebro. Senest blev Varde besejret 3-2 i Løgumkloster.

 

Nu skal der spilles om point, og modstanderen er igen VSK Århus. Denne gang hjemme på bankparken, nu på lørdag klokken 15:00. 

 

FC Sydvest 05 Tønder og VSK Århus er to hold der står godt til hinanden og kender hindanden rigtig godt, da vi har spillet mange træningskampe mod hinanden.

Vi mødtes to gange i efteråret og begge gange sluttede det 1-1 og vi forventer da også en tæt kamp denne gang. Vi håber at et livligt publikum på et fyldt Bankparken i Tønder kan gøre en forskel, så vi til slut kan sætte tre point ind på kontoen.

 

Hos VSK Århus skal vi være særligt opmærksomme på deres angriber med nummer 9, Sebastian Spornberger, der skaber mange chancer og tilmed også selv er en målfarlig herre.

 

FC Sydvest 05 Tønder skal forsøge at skabe kampen, men skal også i perioder være skarpe i omstillingsspillet. Lykkes det, håber vi at alle tre point denne gang bliver i Tønder.

 

Så alle mand ned på Bankparken, Lørdag klokken 15:00. Godt begyndt er halvt fuldendt og målet er top 4 og oprykningsspil.