Uafgjort i første testkamp


FC Sydvest spillede 1-1 mod Middelfart, i en kamp mellem to gode hold.

 

Cheftræner Jakob Stolberg måtte undvære sin stærke keeper Kasper Thiedemann, der skadet så til fra sidelinien. Marco Hansen var heller ikke med i dag. Til gengæld havde Stolberg rystet posen og ændret spillestilen til et 5-3-2 system, der gerne skal styrke defensiven i oprykningsspillet.

 

To prøvespillere, Mads Blom og Marinus Siewe var i startopstillingen, og stillet op i midterforsvaret sammen med Christian Roost. Som wingbacks var Christian Degn og Marten Van Ittersum, mens Rene Hansen, Jonas Hansen og Jeppe Hansen spillede central midt. Thawng lå som hængende angriber, og Anders Thomsen lå helt fremme. 

 

FC Sydvest var det toneangivende hold, mod et ellers stærkt Middlfart hold, men det var Middelfart der fik den første store chance, men målmand Victor Rasmussen kom stærkt ud og fik blokeret. FC Sydvest fik kort efter en stor chance , da Thawng blev spillet fri af en Middelfartspiller, men heller ikke han fik scoret. Et par småchancer yderligere i begge ender gav heller ikke mål, og der stod 0-0 ved pausen.

 

Mens Middelfart, der har en stor trup, nærmest skiftede hele holdet ud i pausen, var Stolberg mere forsigtig med udskiftningerne. En tredie prøvespiller kom dog ind, da Enes Karabeck afløste Thawng. Efter fem minutter fik FC Sydvest frispark og Anders Thomsen sendte bolden ind i det lille felt, hvor en af kampens bedste spillere, Mads Blom steg til vejrs og headede bolden ind til 1-0.

 

I den efterfølgende periode spillede FC Sydvest rigtigt godt, men efter 20 minutter blev et ellers ufarligt skud rette af, og selvom Viktor fik kastet sig til den rigtige side var han chanceløs og bolden gik ind. Efterfølgende blev der skiftet en del ud, men der blev kæmpet godt, og i de døende sekunder, sendte Enes Karabek bolden på overliggeren, men det hele sluttede 1-1. Et ganske retfærdigt resultat såmænd.