Udligning i sidste spilleminut


Der var dramatik og højspænding i alle 90 spilleminutter, da Avarta fra den københavnske vesteregn var på besøg i Bank Parken i Tønder.
Hjemmeholdet stillede op med Kasper Tiedemann i målet, bagerste kæde med Mikkel Ohlsen Hansen, Christian Degn, Marinus Siewe og Frederik Warming, midtbanen med Jeppe Hansen, Rene Hansen, Lasse Clausen og Van Tha Thawng Ni Dum og allerforrest var det Anders Thomsen og Bayan Fenwick.

 

FC Sydvest 05 Tønder lagde godt ud med nogle nærgående forsøg og allerede efter seks minutter kunne Bayan Fenwick afslutte et flot angreb med scoring til 1 – 0.
Stor jubel.


Avarta kunne dog svare igen efter 21 minutter hvor et godt hjørnespark fik et hovedstød – helt uden chance for Kasper Tiedemann.  Keeperen følte sig i høj grad generet i sit arbejde af en modstander – men ikke nok til at dommeren ville fløjte for det.

 

Anden halvleg var blot 10 minutter gammel, da Avarta kom foran på et brag af et langskud – igen uden nogen form for chance for keeperen.
Gemytterne var i kog – både på bænken og på grønsværen – og det gjaldt begge hold. Så meget at cheftræner Jacob Stolberg fik marchordre af kampens dommer for højlydte protester.

 

FC Sydvest skiftede ud i anden halvleg. Van Tha Thawng Ni Dum gik ud og Enes Karabek kom ind. Senere fulgte en dobbelt udskiftning hvor Rene Hansen og Bayan Fenwick gik ud og ind kom Marco Hansen og Niels Priisholm kom ind.


De seneste minutter var et langt pres mod Avartas mål og få sekunder før det sidste fløjt, så hamrede Anders Thomsen bolden i nettet til stor jubel for hele holdet.

 

Nu skal holdet så en tur til Kolding på søndag kl. 13.00 og næste hjemmekamp er en aftenkamp onsdag den 16. maj kl. 19.00 hvor Frem kommer på besøg i Bank Parken. /hol.