3 Nye spillere i Sydvest trøjen

3 Nye spillere i Sydvest trøjen

aug. 30, 2018


 

Det er med meget stor glæde at vi kan præsentere hele 3 nye spillere, her kort tid før transfervinduet lukker, og det er 3 markante spillere som vi glæder os til at se være med til at løfte FC Sydvest 05 Tønder.

 

Den første er Jesper Riis, som er kommet til fra SønderjyskE. Jesper er en teknisk stærk spiller med et utroligt godt drive med bolden. Jesper Riis har trænet med i et stykke tid og har også fået sin debut i FC Sydvest 05 Tønder hvor han har været starter på højre kant i de første kampe i sæsonen. Jesper er kun 20 år så det er en spiller vi forventer os meget af og en spiller der bestemt kommer til at løfte holdet endnu mere jo mere han bliver integreret. Riis har inden hans tid i SønderjyskE spillet i Dybbøl og FC Sønderborg, han bor stadig i Dybbøl.

Den næste i rækken er Oliver Nielsen. Oliver er en meget stærk venstre back som vi har lejet i Esbjerg FB hvor han fortsat er på kontrakt. Oli, som han kaldes har været i klubben i en uge og har allerede vist at han har et enormt potentiale hvor vi indtil nu især har set prøver på hans enorme speed og ikke mindst hans offensive drive selv om han har udgangspunkt i bagkæden. Han er kommet til FC Sydvest for at få spilletid på senior niveau og dermed spille sig endnu tættere på Esbjergs superligahold. Oliver bor i Bramming og har inden han kom til EFB spillet i Bramming og Hjerting. Med sine kun 19 år har også han mulighed for at få en stor fodboldkarriere i fremtiden, det er vi glade og stolte over at vi kan være med til at hjælpe ham hen imod. Oli fik allerede debut i weekendens 4-1 sejr over Kjellerup, da han blev skiftet ind i halvlegen, og skal nu tage kampen op for at se om han kan komme i startopstillingen.

Anders Vest-Hansen, er også nytilkommet. På trods af hans kun 27 år har han allerede prøvet meget i sin senior karriere hvor han har spillet over 200 divisionskampe i 1. division og 2. division, senest hos Nykøbing FC i 1. division. Anders har været væk fra fodbolden i et par måneder så mangler derfor lidt timing. Han har trænet med hos FC Sydvest 05 Tønder i 2 uger og vi kan allerede nu se at han bliver et stort aktiv for FC Sydvest 05 Tønder. Anders er meget tydelig i sin verbale kommunikation og er god til at gøre sine holdkammerater endnu bedre. Han er særdeles stærk med bolden og har et fantastisk blik for spillet. Ingen tvivl om han kommer til at presse sig på til holdet inden for meget kort tid.

Med disse 3 meget stærke tilgange er konkurrencen øget væsentligt på holdet og vi kan se at niveau og intensitet til træning er rigtig højt, så ingen tvivl om at vi går et særdeles spændende forår i møde.

Ved spørgsmål til ovenstående kontakt venligst

Flemming Jordt på 20924488

Share