FC Sydvest måtte nøjes med et point, trods 2-0 føring

FC Sydvest måtte nøjes med et point, trods 2-0 føring

aug. 19, 2023


FC Sydvest 05 Tønder spilleder efterårssæsonens anden kamp, lørdag eftermiddag. Modstanderen var Århus 1900 der spillede sin første kamp. det var en underholdende start på kampen, med chancer i begge ender. Efter 18 minutter lykkedes det venstrekanten Alen Merucic at sende bolden i mål til 1-0 føring til hjemmeholdet. Resultatet holdt resten af halvlegen, selvom FC Sydvest 05 Tønder sagtens kunne have udbygget føringen.

Dog gik der kun to minutter af 2.halvleg, før Kasper Sørensen sendte et flot indadskruet hjørnespark ind i feltet, hvor Frederik Gydesen måske sendte den det sidste stykke over stregen. I hvert fald blev han hyldet for målet af stadionspeakeren, mens andre mente at det var cheftræneren der scorede direkte på hjørnespark. Medspillerne løb også ud mod Kalle og lykønskede ham. Efterfølgende var FCS i god kontrol, men som tiden gik var Århus mere på bolden.

Efter en times spil blev en Århus spiller sendt alene afsted mod FCS målet, men Viktor Rasmussen leverede en super redning. Riposten røg ud til en anden Århus spiller der kunne sende bolden i det tomme mål. Århus trykkede godt på og efter 75 minutter fik de et noget tyndt frispark lige uden for venstre side af straffesparksfeltet. Bolden blev spillet fladt til en medspiller, der fra 17 meter sendte bolden ind mellem venner og fjender, ind i nederste hjørne af målet. Begge hold gik efterfølgende efter det forløsende sejrsmål, men det hele løb ud i ingenting og kampen sluttede, set over 90 minutter, ganske fortjent med en pointdeling.

Share