Anders Thomsen: Her er jeg blandt gode mennesker

Anders Thomsen: Her er jeg blandt gode mennesker

jun. 10, 2019


Anders Thomsen er kendt i FC Sydvest som en der er god til at holde humøret højt hos sig selv og sine holdkammerater. Hans historie er en historie om en dygtig fodboldspiller der prøver lidt af hvert og finder en plads i en klub hvor han føler sig godt tilpas blandt gode folk.

 

Mod Avarta spillede han sin kamp nummer 100 for FC Sydvest. Anders er angriber og har scoret 7 mål i denne sæson. Men hvordan startede det alt sammen for Anders?

 

“Min far var selv fodboldspiller og spillede på AAB’s førstehold og mine bedsteforældre havde cafeteriet i AAB,” fortæller Anders Thomsen, “man kan godt sige at fodbold altid har været en del af vores familie. Så det var naturligt at jeg kom til at spille fodbold.”

 

“Jeg fik min fodboldopdragelse i Sønderjyske, hvor jeg som 17-årig fik kontrakt i førsteholdstruppen. Jeg valgte så som 19-årig at spille for Brabrand. Herefter kom jeg til Hobro, hvor Søren Kusk på det tidspunkt var cheftræner. Her spillede jeg 3 ½ år, hvor jeg så måtte stoppe,” fortæller Anders.

 

Herefter stoppede Anders sin karriere af personlige grunde. Men stoppet varede kun et ½ år. Da han flyttede til Kolding, kom han til at spille i Kolding Boldklub. “Dengang lå Kolding i jyllandsserien og jeg fik lov at være med til at spille klubben op i 2. division. Herefter kom jeg så til FC Sydvest, hvor jeg nu har spillet i 4 år,” fortsætter Anders.

 

Kan Anders Thomsen så godt lide at være i FC Sydvest? “Jeg er utrolig glad for at være her, der er jo en grund til at jeg kører fra Kolding og hertil flere gange om ugen. Jeg er glad for klubben, fordi her er jeg omgivet af gode mennesker. Og så bliver det jo sådan at man tiltrækker andre der passer ind i det.”

 

Anders Thomsen, der er 32 år, skal være far (måske er han blevet det siden interviewet.) ”Det giver et andet perspektiv på livet. Der er andet end fodbold i livet og selvom man stadig har drømme for sin fodbold, så er der ting der bliver vigtigere med alderen,” fortæller den vordende far. Vi kan I FC Sydvest kun ønske det allerbedste for Anders og hans familie.

 

Sidst i interviewet kan man mærke at der er noget Anders gerne vil af med. “Jeg har min favorit spiller her FC Sydvest,” siger Anders med et stort smil, “det er Christian Degn Clausen. Han er god offensivt, bundsolid i forsvaret og målfarlig. Han burde spille i udlandet. Det må du gerne citere mig for.”

 

Anders Thomsen forlader interviewet med et kæmpe smil. Det kan man jo så tænke lidt over.

 

Artiklen er lavet i samarbejde med STARK, Ribe Stampemølle

 

Share