Ballum gør det igen

Ballum gør det igen

sep. 3, 2018


Ballum har igen vist vejen og vist at selv om man ikke er den største klub/by i samarbejdet omkring FC Sydvest kan man stadig gøre en kæmpe forskel og gå forrest.

I foråret samlede Ballum en masse penge så vi kunne ansætte Hans Henrik ”HH” Andreasen i et par måneder, det var startskuddet til hvor vi står i dag i forhold til trænersituationen. HH gjorde det så godt at hun nu er blevet cheftræner i klubben og er et stort aktiv for FC Sydvest.

I Ballum rammer de også sømmet på hovedet da de i en skrivelse på Facebook bl.a. skriver… Ballum skal møde AGF i pokalturneringen på Bankparken i Tønder. Det har de jo ganske ret i, for Ballum er en del af FC Sydvest og det er de gode til at være og det er de stolte af at være. I skrivelsen står der også at hvis nogen har mulighed for at hjælpe før under og efter kampen hører man gerne fra dem. Her 2 dage før kampen har Ballum involveret mere end 20 personer der skal bidrage til afviklingen af pokalkampen på den ene eller anden måde. Det er simpelthen suverænt.

Netop når man sidder og er imponeret over det sammenhold og den indsats Ballum og Ballum IF ligger for dagen selvom kampen spilles i Tønder og ikke i Ballum som i ”gamle” dage, så topper de den lige endnu engang.

Ballum IF har netop købt 100 billetter til Kampen FC Sydvest 05 Tønder – AGF og billetterne deler de nu gratis rundt i Ballum, det er vanvittigt flot og en vejviser der virkelig kan mærkes og ses.

 

 

 

Share