Bank Parken fyldt til pokalkamp

Bank Parken fyldt til pokalkamp

sep. 6, 2018


Publikum strømmede til Bank Parken længe før kampen blev fløjtet i gang mellem hjemmeholdet FC Sydvest 05 og gæsterne fra Aarhus Gymnastik Forening – i daglig tale AGF.
Vejret og banen var i topform til fodbold, og de lokale spillere osede langt væk af spillelyst og energi.

Cheftræner Hans Henrik Andreasen valgte en startopstilling med Kasper Tiedemann i buret, Oliver Nielsen Christian Degn, Mads Blom og Marten van Ittersum i den bagerste kæde, Marco Hansen, Jonas Hansen, Anders Vest Hansen og Jeppe Hansen (Hansen-kæden???) på midtbanen samt Anders Thomsen og Jesper Riis helt fremme.
Det var en rigtig god beslutning og med den energi, der blev lagt for dagen, så holdt hjemmeholdet gæsterne fra scoring i hele 60 minutter. Fabelagtige målmandspræstationer og feber-tacklinger gjorde livet surt for superligaspillerne fra AGF. Gæsterne havde langt overvejende boldbesiddelse, men FC Sydvest gav ved flere lejligheder prøver på deres giftighed, så gæsternes keeper og forsvar blev testet af.

 1. minut gik det galt. Et massivt pres hvor der kun var keeperen tilbage på AGF banehalvdel endte med at bolden røg i nettet. Øv.
  Inden slutfløjtet nåede FC Sydvest at skifte ud to gange. Først gik Anders Thomsen ud og Lasse Clausen kom ind – senere var det Jesper Riis der blev erstattet af Frederik Warming.
  Det var flere gange lige før bolden var endt i AGF-målet. Men bolden skal helt ind – og inden for målrammen – det lykkedes ikke.
  Desværre så blev FC Sydvest overmatchet en gang til med to minutters spil igen, så slutfacit blev et exit til pokalturneringen med 0 – 2 til Superligaholdet fra Århus.
  Men – hele FC Sydvest truppen kan med stolthed se tilbage på den jætte indsats, der blev leveret.
  Vi håber og tror på, at holdet kan tage det med i den videre turnering.

Turneringen fortsætter på lørdag den 8. september kl. 15.00 på Bank Parken. Her kommer rækkens nummer 5 – Dalum på besøg. Dalum har høstet 8 point i 6 kampe – FC Sydvest har opnået 6 point i lige så mange kampe og ligger på 9. pladsen ud af de 12 hold i puljen.
Kig selv med på Bank Parken lørdag – spillerne fortjener det.

Af Holger Ringgaard

Share