FC Sydvest 05 Tønder ønsker

DIG OG DIN VIRKSOMHED

som partner

– i Danmarks nationalsport

 

  • FC Sydvest 05 Tønder er Tønder Kommunes fodboldflagskib
  • Idegrundlaget og vores motto er ”Fodbold i fællesskab”
  • Visionen er, at resultater skabes i fællesskab.

 

Siden opstarten i 2005 er det lykkedes at rykke fra serie 2 til 2. division! I den kommende sæson spilles der i landets 2. division. Men vi vil gerne videre! Baggrunden herfor er dygtige og veluddannede trænere, et stort spiller- og talentpotentiale og fodboldklubber, som har villet samarbejdet.

 

Men vi vil meget gerne videre!

Uden at lægge for meget pres på noget led i kæden, så er målet i al beskedenhed, at vi vil etableres som divisionshold i første omgang i vort område. I en femårsplan er målet at spille os i Danmarks anden bedste række som hedder 1. division.

 

FC Tønder Sydvest 05´s partnerkoncept

Har du brug for at få dit produkt eller firma profileret gennem et spændende og anderledes markedsføringskoncept, kan et samarbejde med FC Sydvest Tønder 05 være løsningen for jer.

Fodbold er klart den mest eksponerede sportsgren i vort samfund og har, som ingen anden sportsgren formået at fange folks opmærksomhed på tværs af grænser, sociale lag, alder og køn. Det handler om følelser og sammenholdet for hele byen, såvel som regionen – et sammenhold I kan blive en stor del af.

 

Vi har stadig brug for partnere, hvor fundamentet til den fremtidige udvikling og succes består af de små byggesten – af dig og os. Vi har noget unikt hernede lokalt, som vi håber, at I kan se jer selv i.

 

 

Lyder dette som noget for jer, så kontakt sponsorudvalget i FC Sydvest 05 Tønder