Brabrand – FC Sydvest 05 Tønder 5-3 (3-2)

Brabrand – FC Sydvest 05 Tønder 5-3 (3-2)

okt. 28, 2018


Kampreferat: Målrig kamp i Brabrand

Heller ikke denne gang lykkedes det for de lokale helte at sætte point på kontoen – selv om der blev scoret tre gange i udekampen mod Brabrand.
I første halvleg kom hjemmeholdet hurtigt foran – og det blev 2 – 0 inden Silas Songani efter en lille halv times spil kom på scoringslisten til 2 – 1. Brabrand kom igen til scoring inden Lasse Clausen kort før pausen igen kunne reducere til pausestillingen 3 – 2.
Efter pausen fortsatte den livlige kamp og de mange mål.
Brabrand fik scoret hele to gange yderligere inden Silas Songani i de allersidste spilleminutter kunne redde lidt af æren ved at score til slutfacit 5 – 3 til hjemmeholdet.

På lørdag gælder det så hjemmekamp mod Odder på Bank Parken. Kampen fløjtes i gang kl. 15.00 og helt sikkert ikke på holdkortet er anfører Marten van Ittersum. I Brabrand blev han præsenteret for et direkte rødt kort hvilket belønnes med to dages spillekarantæne.
Så må trænerteamet blande kortene på en anden måde, når forsvarseksperten så ikke er til rådighed.
Odder havde i weekenden hjemmebane mod Århus Fremad, og den kamp endte med pointdeling 1 – 1. Det giver Odder en plads i tabellen som nr. 10 for at have høstet 11 point i 14 kampe mens FC Sydvest er på 11. pladsen med stadig kun 6 point på kontoen.

Den allersidste turneringskamp inden vinterpausen har FC Sydvest på udebane. Her skal holdet møde bundproppen Kjellerup. Så er der vinterpause frem til 9. marts 2019. God kamp.

Af Holger Ringgaard

Share