Brabrand gæster FC Sydvest idag

Brabrand gæster FC Sydvest idag

okt. 12, 2019


På Bankparken Tønder kan vi på lørdag se FC Sydvest tage imod Brabrand. Det er faktisk ikke så længe siden at de to hold mødtes på Brabrands hjemmebane. Og det var her FCS fik nyt mod ved at spille 2-2 mod topholdet. Begge hold spillede virkelig godt. Det var en seværdig og god fodboldkamp.

 

Senest spillede Brabrand på udebane mod Næsby og det endte remis. Det var en kamp hvor Brabrand ikke var effektive nok. Næsby kæmpede alt det de kunne og fik altså uafgjort mod topholdet. Brabrand har været igennem tre uafgjorte kampe på det seneste og derfor er de sikkert meget opsatte på at ændre det. Samtidig kan de trods alt se, at der kun er 3 points op til førstepladsen. Der er meget på spil for Brabrand. Skal de være et af de absolutte tophold eller et godt midterhold? Assistenttræner Peter Randbo Jepsen maner da også til forsigtighed: “Tager man de sidste 5 kampe, så har Brabrand scoret 10 mål. Det er altså meget. De er farlige.”

 

Det gik desværre heller ikke så godt for vores hold i sidste weekend. 0-3 mod Thisted FC lyder umiddelbart som en kamp hvor vi blev nedspillet, men det er dog kun en overfladisk betragtning. FCS spillede godt i første halvleg, som var meget lige. Til gengæld spillede Thisted en flot anden halvleg og der skal ikke pilles ved deres sejr. At det blev 0-3 skyldtes blandt andet at FCS gik i offensiven i slutningen af kampen og de var faktisk tæt på 1-2 med et skud på stolpen.

 

Kampen mod Thisted FC tager med andre ord ikke det indtryk væk at FCS er på vej frem. Og derfor er FCS i en helt anden situation end for få uger siden. Spillerne er ved at finde momentum og har vist os hvad de er i stand til. Cheftræner Hans Henrik Andreasen og assistent træner Peter Randbo Jepsen vil sikkert sige at der stadig er meget at arbejde med, men det går bedre og der kan med rette forventes en flot kamp på lørdag. Omvendt er det også rigtigt at der stadig skal arbejdes stenhårdt på at forbedre spillet.

 

En spændende kamp venter. Kom og se om FCS fortsætter i den gode stil. De får det i hvert fald testet mod en af rækkens bedste hold.

Share