Cheftræner Hans Henrik Andreasen: Vi glæder os til at måle os med et tophold

Cheftræner Hans Henrik Andreasen: Vi glæder os til at måle os med et tophold

mar. 20, 2019


På lørdag skal FC Sydvest igen i kamp. Det er endnu en udebanekamp mod FC Jammerbugt kl. 14.00 på lørdag 23/3.

Cheftræner Hans Henrik Andreasen erkender at FC Jammerbugt er klar favorit som fast inventar i den øverste ende af tabellen i 2. division pulje 1. “Det er et godt spillende hold, de har både et stærkt forsvar, en midtbane der er god teknisk og ikke mindst farlige angribere. Som f.eks. Viktor Ahlmann der med superliga erfaring er en af dem vi skal passe på.”

FC Sydvest har fået en flot sæsonstart med to sejre. Det har giver både spillerne og cheftræneren troen på fremtiden. “Vi har taget en del gode ting med os. Vi kan vinde på udebane og selvom FC Jammerbugt er en stærk modstander, håber vi at kunne drille dem. Vi glæder os til at måle os med et tophold. I vores kamp mod Dalum spillede vi godt og vandt fortjent. Spillerne havde en god attitude. Det skal vi fortsætte med,” fortæller Hans Henrik Andreasen

Silas Songani har haft en stor andel i den gode sæsonstart for FC Sydvest med foreløbig to scoringer. Cheftræner mener der er flere lag i Songani’s succes. “Der er ingen tvivl om at Silas har fået selvtillid, og det er godt for ham individuelt, men det betyder også at de andre spillere får mere plads, når modstanderne skal koncentrere sig om Silas. Så hans succes betyder også at de øvrige spillere udvikler sig individuelt. Så både som hold og individuelt betyder hans succes meget.”

Alt i alt en cheftræner med håb og tro på det overordnede mål, at forblive i 2. division. Ellers kan vi oplyse at vi vil live opdatere  på vores facebook side lørdag eftermiddag. Held og lykke til Trænere og spillere!

 

Share