Cheftræner Jes Bekke er tilfreds med efterårets indsats

Cheftræner Jes Bekke er tilfreds med efterårets indsats

nov. 26, 2020


Pil op for efterårssæsonen 2020

FC Sydvest 05 Tønders cheftræner Jes Bekke har nu haft sit mandskab i behandling i det meste af året 2020,og den sidste del af forløbet, altså efterårssæsonen 2020, er nu klar til at blive vurderet.

Holdet har nu spillet 12 kampe og opnået 15 points, hvilket rækker til en placering som nr. 9, og samtidig  betyder dette, at der i hvert fald er 4 hold under os. Hold, som ville komme til at spille i Danmarksserien, hvis statsminister Mette Frederiksen skød sæsonen i sænk nu.

  • Generelt set vurderer jeg indsatsen i efteråret som noget i retningen af ”pil op” – altså positivt, siger cheftræner Jes Bekke, som hæfter sig ved, at de kampe, der har givet nederlag, er endt meget tæt, og her  eneste afvigelse er udekampen mod Aarhus Fremad, hvor 0-4 nederlaget sved.
  • Hvis vi kigger på de enkelte kampe og modstandere, har vi vist fine takter i Holbæk og Holstebro, hvor vi var klart bedst på bolden, men også kampene mod VSK, Jammerbugten og Frem er værd at fremhæve som positive oplevelser.
  • Der er dog også kampe, hvor vi burde have fået fuldt pointudbytte, og det gælder især det uafgjorte resultat mod SfB/Oure. Det var fuldstændigt unødvendigt, at de fik lov til at score tre gange. Så er der ligeledes sidste hjemmebanekamp mod Middelfart, hvor vi brænder flere kæmpechancer sidst i kampen. Et ærgerligt nederlag i slutminutterne i Dalum og et dumt resultat hjemme mod VSK trækker også i den gale retning.

Jes Bekke er sådan set også fint tilfreds med de enkelte kæders præstationer: Holdet råder over to gode målmænd, måske endda rækkens bedste, en stærk bagerste kæde samt gode angribere, der blev mere og mere farlige efterhånden, som turneringen skred frem.

  • Lidt ærgerligt har det set ud med midterkæden, hvor unge Lasse Clausen ellers har gjort det rigtigt fint, men havde de skadede midtbanespillere Morten Beck og Kasper Sørensen været til disposition, så kunne måske meget have set lidt anderledes og endnu bedre ud.

Lige nu holder spillerne fri, men cheftræner Jes Bekke ser truppen igen i et par uger her i november og december, inden de mødes til den næste omgang fodboldtræning i januar med henblik på sæsonstarten i marts måned 2021.

Glemte vi ikke lige et par ekstra højdepunkter?

  • Ja, det gjorde vi da. Det var jo fedt at opleve holdets optræden i Sydbank Pokalen; med sejr over FC Fredericia, tophold i 1. Division, og en fin indsats mod Randers, hvor hele Danmark på DR1 havde mulighed for at se med via flere fjernsynskameraer, droner og hele ”molesjasen”. En stor oplevelse for spillerne, publikum og de, der fulgte med på DR1-kanalen.

Af Finn Hedegaard
Arkivfoto Flemming Andersen

 

 

Share