Den umulige opgave for FC Sydvest i Thisted?

Den umulige opgave for FC Sydvest i Thisted?

okt. 5, 2019


Efter to flotte sejre begynder FCS at kigge efter og tro på endnu mere succes. Men FCS kommer på en virkelig svær opgave når de imorgen møder op på Sparekassen Thy Arena kl. 14.00. Thisted er blomstret efter en lidt mager start. Senest spillede Thisted en flot kamp i Sydbank Pokalturneringen hvor de nær havde sendt superliga holdet AC Horsens til tælling. Men Horsens klarede med nød og næppe skærene med en 2-1 sejr på et mål lige før tid.

 

Og søndagen før var Thisted også tæt på at vinde på udebane mod Århus Fremad. Men det endte med 0-0. De fleste sad med fornemmelsen af at Thisted burde have vundet. Det imponerende ved den kamp var imidlertid at Thisted bestemt ikke kom i stærkeste opstilling, men flere af de unge U19 spillere viste deres værd i denne kamp.

 

Og netop ungdomsafdelingen er noget man i Thisted FC har grund til at være stolte af. De har igennem adskillige år klaret sig godt i de respektive ungdomsligaer. I det hele taget er klubben bag 2. divisionsholdet særdeles velfungerende og aktiv. Med andre ord er Thisted FC en meget svær modstander der lige nu er i en god gænge.

 

Modsat er FCS meget velspillende lige nu og mon ikke at spillerne vil kæmpe at fortsætte den gode stime de er inde i. Senest mod Vejgaard hentede vores dygtige spillere en fortjent sejr på 3-1. Med i hele tankegangen skal de med at FCS egentlig altid spiller gode og lige kampe mod netop Thisted FC.

 

Ja det ser måske umuligt ud, men man ved aldrig. Drengene spiller godt og de har fået smag for det. Hvis du ikke kan se det i Thisted så se det live på Ekstrabladets live streaming kl. 14.00

 

God kamp!

Share