Der blev skrevet historie i lørdags – Der blev startet en fanklub for FC Sydvest

Der blev skrevet historie i lørdags – Der blev startet en fanklub for FC Sydvest

apr. 17, 2019


Hjemmekampen mod Ringkøbing var ikke bare en almindelig hjemmekamp. Det var starten på et nyt kapitel. Siden FC Sydvest startede i 2005 har klubben ikke haft en fanklub. Men det har de nu.

Historien om FC Sydvest er i sig selv historien om en spæd start, hvor tingene bare vokser og vokser. FC Sydvest fik i 2005 Tønder SF’s licens i Serie 2. Herefter begyndte en periode med oprykning efter oprykning og nu er holdet foreløbig i 2. Division.

Sådan var det også lørdag den. 13/4 på Bankparken Tønder kl. 16.00. En spæd start. Her var stiftende generalforsamling til den nye fanklub for FCS. Generalforsamlingen blev åbnet af initiativtageren til fanklubben, Benny Elvis Schnor Hansen. Man blev hurtigt enige om hvordan generalforsamlingen skulle forløbe. Alt gik som det skulle. Der blev valgt bestyrelse, fastsat kontigent og lavet vedtægter. Vi kommer nok til at høre fra fanklubben gennem deres egne medier, så det glæder vi os til.

Der var en stor ydmyghed omkring det at starte fanklubben. Der blev sagt, at selvom der kun var en 3-4 der ville være med, så skulle fanklubben oprettes alligevel. Vi kan afsløre at så spæd blev starten alligevel heller ikke. Der blev hurtigt registreret over 10 medlemmer. Helt nøjagtigt startede foreningen med 12 mand.

Allerede 2. Påskedag vil fanklubben være synlig. Så det kan vi alle glæde os til.

Er fanklubben en del af FC Sydvest? Nej, den er uafhængig af FC Sydvest. Der er absolut ingen bånd imellem. Men det skal dog siges at det er en utrolig god ven af FC Sydvest.

Vi ønsker i hvert fald De hvide drager velkommen og ønsker alt det bedste for dem. Og vi ved at de ønsker det bedste for FC Sydvest.

Share