Det blev ikke til points idag mod Brabrand

Det blev ikke til points idag mod Brabrand

okt. 12, 2019


Det blev ikke til points idag mod Brabrand. På en regntung Bankparken Tønder blev det til et nederlag på 1-4. Topholdet Brabrand viste hvorfor de er det. FCS spillede godt og på denne dag gjorde de det de kunne. De fightede kampen igennem.

 

Første halvleg blev domineret af Brabrand. De spillede bolden utrolig godt rundt og det ene velspillede angreb efter det andet rullede frem mod FCS’ mål.

 

Og i det 9. minut kronedes indsatsen med et mål. Selvfølgelig fristes man til at sige var det et hjørnespark der satte det hele i gang. Med et glimrende hovedstød sendte Michael Pedersen bolden ind bag en sagesløs Kasper Tiedemann.

 

Men langsomt begyndte FC Sydvest vat æde sig ind i kampen. Og i det 15. minut havde Silas Songani en kæmpe chance. Han fri en stilling, hvor han løb fra sin modstander, tog et træk ind i banen, afdriblede en forsvarer, og afdriblede også målmanden. Alt var så smukt, kun det sidste skud manglede kvalitet. Der lød et suk på stadion ovenpå det.

 

I stedet førte endnu hjørnespark til Brabrand at der blev scoret. Frederik Poulsen satte bolden ind. Så stod der 2-0 til Brabrand. Men FCS blev ved at presse og i det 43. minut kom et de smukkeste mål på Bankparken Tønder. Et godt angreb løb tilsyneladende ud i sandet, men Jeppe Hansen opfangede bolden, tog et træk og huggede til bolden. Bolden strøg i mål. Der kan formentlig stadig opfanges seismisk aktivitet efter det hug. Flot mål.

 

I anden halvleg satte FCS tryk på og startede med et forsøg på stolpen. Uh, det var så tæt. Silas Songani havde også et stærkt langskud som målmanden tog. Da det så ud til at FCS havde fat i Brabrand kom der istedet en 3-1 scoring. Det var Malthe Boesen der scorede.

 

FCS kæmpede videre det endte i de store chancer. I stedet fik Brabrand et straffespark som de scorede på. Bagud 1-4 i det 33. minut i anden halvleg var kampen reelt afgjort. Mike Kaljo stod for scoringen på straffesparket.

 

Og der var chancer til sidst i kampen uden det blev til scoringer. Et hårdt nederlag. Men det var til et hold der med rette er tophold. Det er ingen skam at tabe til et hold der er bedre på dagen. Sådan er livet.

Arkivfoto.

Share