ECCO forlænger aftale med FC Sydvest 05 Tønder

ECCO forlænger aftale med FC Sydvest 05 Tønder

apr. 21, 2020


ECCO, endnu en af vores lokale hovedsponsorer, der har ydet en stor støtte til FC Sydvest 05 Tønder, har gentegnet en 2½ års aftale, hvilket vi er meget taknemmelig for.  Vi har haft et rigtigt godt samarbejde på flere forskellige måder igennem mange år. Sidste år afholdt FC Sydvest 05 Tønder f.eks. træningslejr i Tønder og i den forbindelse besøgte holdet ECCO Centeret i Tønder, hvor ViVi Okholm tog imod truppen. Besøget indeholdt bespisning af holdet, rundvisning efterfulgt af en introduktion af hvad ECCO er for en samarbejdspartner for FC Sydvest og hvilke forventninger ECCO har til samarbejdet. Vivi fortale fortalte endvidere om stifteren Karl Tousbys, opstart af virksomheden i Bredebro i starten af 60 ererne. Hvordan ECCO arbejder i hele verden og hvordan ECCO virkelig gør en forskel for deres mange gode medarbejdere og giver god mulighed for udvikling af deres medarbejdere.

Besøget afsluttedes med en gang træning på ECCO´s indendørs bane samt en puttekonkurrence på den indendørs golfbane.

Sidste år var ECCO kampsponsor og besøgte i den forbindelse Bankparken Tønder ved kampen mod Kjellerup. Fra ECCO kom Vivi Okholm, der i halvlegen sammen med et par unge fodboldspillere fra FC Sydvest Tønders U10 Golden League hold, trak den heldige vinder af et gavekort til Ecco Sko,  Egon Mathiesen fra Bredebro.

Besøgene illustrerer meget godt, hvad er ECCO er for en samarbejdspartner – de bakker gerne op omkring lokalsamfundet bestemt ikke kun i fodbold.

Af Keen Simonsen

Share