Emil Ankersen og FC Sydvest er klar til hinanden

Emil Ankersen og FC Sydvest er klar til hinanden

aug. 1, 2019


Emil Ankersen og FC Sydvest er klar til hinanden

Endnu en stærk spiller fra Esbjerg er klar til at spille for FC Sydvest. Det er højre backen Emil Ankersen der kommer til FC Sydvest på en lejeaftale. At det har kunnet lade sig gøre skyldes to lokale sponsorer, Sydbank Tønder og DTL A/S. Det er vi i FC Sydvest meget glade og taknemmelige for.

Når man hører navnet Ankersen og Esbjerg, så tænker selvfølgelig på om Emil har noget med de stærke Ankersen brødre at gøre. Og det har han. Han er fætter til dem. Så interessen og talentet for fodbold kommer ikke fra fremmede.

Men hvad har fået 19-årige Emil Ankersen til at sige ja til FC Sydvest? Emil fortæller: ”Jeg blev spurgt om det var noget for mig. Og jeg har hørt at der er et rigtig fint træningsmiljø hos FC Sydvest og da samtidig gerne vil have kamperfaring på seniorniveau var jeg klar til at prøve.”

Emil Ankersen har hidtil spillet U19 i Esbjerg med stor succes. I FC Sydvest er man begejstret for aftalen. Den unge højre back har imponeret træner teamet og man er sikker på at Emil nok skal gøre det godt. Og det er da også en glad sportschef, Jørgen Kristensen der på billedet trykker hånd med Emil.

Men hvad er Emil’s drøm? Han er ligeså ydmyg i sine drømme som han er i sin væremåde: ”Jeg vil bare gerne spille fodbold. Selvfølgelig drømmer alle nok om noget stort, men lige nu vil jeg bare gerne spille fodbold. Jeg er glad for at komme til FC Sydvest. De har taget rigtig godt imod mig, så jeg tror det bliver rigtig godt.”

Endnu en spiller der bliver spændende at følge. Måske kan vi allerede se ham på lørdag kl. 14.00 på Bankparken Tønder.

Share