En nulløsning i BankParken 

En nulløsning i BankParken 

apr. 28, 2021


En af sæsonens vigtigste FC Sydvest 05 Tønder kampe udkæmpedes lørdag eftermiddag i BankParken, hvor tilskuere havde fået adgang i forårsvejret. Og dem var der trodsalt dukket 200 op af. 

De lokale tilskuere og fans havde sat næsen op efter sejr, men da begge hold i nedrykningsopgøret kørte med håndbremsen trukket, blev det en meget taktisk affære, hvor det primært gjaldt om at undgå at tabe. 

Holbæk fik en del af overtaget efter en meget lige 1. halvleg, og en der skulle en FCS superredning af vores dygtige keeper Thiedemann for at undgå, at Holbæk fik føringen. 

Det skete ikke, og så var det lige ved og næsten for FC Sydvest, hvor Martin Riis var tæt på en hoveddstøds-scoring i overtiden. 

0-0 stod der ved startog ved slut. Acceptabelt? Ja, men i den situation vi står i er der en mega forskel på 1 og 3 points. Men det var en meget jævnbyrdig affære med to gode hold, der burde være 2. divisionsværdige, hvis ikke turneringsafviklingen var så nådesløs. 

Vi har brug for en ”trods-reaktion”, altså en sejr i en kamp mod et af de hold, der kæmper om 1. divisions-status. Dem er der lige nu mange af; et af dem er Middelfart, der efter to 0-1 nederlag er desperate. Dem skal FC Sydvest op mod på lørdag. Kryds alt hvad krydses kan for en udesejr. 

Af Finn Hedegaard 

Foto af Flemming Andersen 

Share