Endnu et snævert nederlag og en ny pokaltur til Fyn

Endnu et snævert nederlag og en ny pokaltur til Fyn

sep. 2, 2019


Lørdag eftermiddag måtte FC Sydvest lægge ryg til endnu et 0-1 nederlag til modstanderne fra Middelfart. Når man ser på kampen må sige at FCS står klar fra start. Forsvaret fungerer, men til gengæld har vi ikke scoret i to kampe.

 

Kampen forløb meget jævnbyrdigt i første halvleg uden at nogen af holdene formåede at spille sig til et mål. Men desværre blev FC Sydvest ramt af en udvisning i de døende minutter af halvlegen. Silas Songani blev sendt til tidlig omklædning efter sin anden advarsel og dermed udvisning.

 

Det kom til at koste i starten af anden halvleg, da Middelfart scorede på et godt gennemspiłlet angreb. Casper Johansen sendte bolden i netmaskerne for Middelfart. Man kan indvende at fynboerne kom lidt for nemt igennem. Men sådanne huller opstår desværre, når man er en mand for lidt. Resten af kampen forsøgte FCS virkelig at komme igennem uden rigtig at det blev virkelig farligt. Begge hold havde chancer men effektiviteten manglede.

 

Så selvom alle kæmpede det de havde lært, så endte med et af de der ærefulde nederlag, som man ikke rigtig kan bruge til noget bagefter. Der er kun at se fremad og bruge erfaringerne konstruktivt.

 

Og allerede tirsdag aften kl. 17.15 kommer spillerne på arbejde igen. Det er anden runde i Sydbank Pokalturneringen og det er endnu et fynsk hold der står i den anden ende. Otterup fra Danmarksseriens pulje 3 er modstanderen. Det kan godt gå hen og blive en svær modstander. Otterup er nemlig kommet godt fra start. De ligger nr. 2 i puljen og de har endnu ikke tabt i denne sæson.

 

Der er ingen tvivl om at FCS skal finde de bedste takter frem hvis en videre deltagelse i pokalturneringen skal indløses. Men vi tror og håber at drengene kan tage sejren.

 

Kampen spilles på Nordfyns Bank Arena, stadionvej 50, 5450 Otterup. Tidspunktet er kl. 17.15.

Share