Energien manglede i Bredballe

Energien manglede i Bredballe

jun. 4, 2023


Fc Sydvest 05 Tønder havde brug for en sejr i Bredballe, men vi må være ærlige, at det var spillet slet ikke til. Hverken Bredballe eller FCS lykkedes med ret meget før pausen. Ingen af holdene skabte noget nævneværdigt og heller ikke et gult kort til Schlage efter 26 minutter ændrede på det. En kedelig 1.halvleg sluttede således 0-0. FC Sydvest 05 Tønder har før præsteret at komme ud til 2.halvleg med en hel anden energi og indstilling, det skete bare ikke denne gang. Til gengæld kom Bredballe ud med lige præcis disse to ting og der skulle kun gå fire minutter før de burde have scoret. Fra klods hold blev bolden dog sendt på ydersiden af stolpen.

Bredballe spillede en flot anden halvleg, hvor de kørte bolden flot rundt, mens vi bare løb rundt og jagtede bolden uden den store succes og når vi havde bolden mistede vi den hurtigt igen. Efter 61 minutter gik det så galt, da en Bredballe spiller vandt en duel på midtbanen og uden modstand kunne løbe direkte mod mål og score til 1-0. Kortvarigt fik FCS lagt lidt pres mod hjemmeholdets mål, inden de igen fik styr på det og lod os løbe rundt mellem deres kombinationer og det var bare et spørgsmål om tid, før det blev 2-0.

Efter et flot opspil fra Danny var vi dog tæt på udligning efter 78 minutter, men bolden strøg tæt forbi stolpen. Bare fem minutter senere udnyttede Bredballe et hjørnespark, der flot blev headet ind i toppen af målet. 2-0 og det holdt til slutfløjtet og var såmænd ganske fortjent, vi manglede simpelthen energien, lørdag eftermiddag. Vi skal stadigvæk jagte sejren i de to sidste kampe, men har ikke længere noget i egne hænder. Lørdag kl.12.30 møder vi topholdet Herning, der lørdag tabte 0-2 hjemme mod Kolding og her håber vi på at rigtig mange tilskuere møder op, hvor der er fri entre til alle dem der har hentet en billet til Musik og Bold.

Du kan hente din billet til Musik og Bold på nedenstående link. Brug rabatkoden “GRATIS” for at komme gratis ind.

Musik & Bold på BankParken – 10. juni 2023

Share