Et af de meget vigtige opgør – med tilskuere i ryggen

Et af de meget vigtige opgør – med tilskuere i ryggen

apr. 22, 2021


Når FC Sydvest 05 Tønder på lørdag løber ind på BankParken, er det mod en modstander, som vi er i direkte konkurrence med, sjællandske Holbæk.

FC Sydvest og Holbæk ligger nemlig side om side med hver 20 points, og der er pæn afstand til både SfB Oure og Holstebro, som må nok se virkeligheden i øjnene.

Den virkelighed, som FCS gerne vil undgå, er nedrykning til Danmarksserien, og her er det meget vigtigt, at  FC Sydvest kommer på sejrssporet igen.

3 sønderjyske points vil sætte Holbæk tilbage, mens FC Sydvest kan slå kløerne i Næsby, som er nærmeste konkurrent, og som desværre har vist fine takter på det seneste.

FC Sydvest skal vise al sit potentiale, hvis det skal lykkes at besejre Holbæk, der bestemt ikke lægger sig fladt ned, hvilket en imponerende 3-0 sejr over BK Fremad vidner om.

Så lad os nu få den succesoplevelse, som ville være så nødvendig, for vi har jo et godt hold og en god trup, som fortjener divisionsstatus.

  • Det er en meget vigtig kamp i dag mod en modstander, som vi er i direkte duel med, siger træner Jes Bekke, der dog gør opmærksom på, at der stadig er mange kampe tilbage i en række, hvor der er meget lidt forskel på styrke og kvalitet, Alle kan næsten slå alle
  • Heldigvis er vores trup ved næsten 100% styrke, så vi tror og håber på det bedste, slutter FC Sydvests træner

Glædeligt er det også at fansene, dog kun hjemmeholdets,  kommer tilbage på stadion. Lad os høre dem som den 12.mand på holdet. Og de kan komme GRATIS til fodbold.

Husk lige, at man skal have styr på corona for at komme ind på BankParken, dvs. at man kan fremvise gyldigt coronapas

Dagens kampsponsor er Tønder Kommune

Af Finn Hedegaard

 

 

Share