Et næsten fuldendt comeback i Horsens

Et næsten fuldendt comeback i Horsens

maj. 30, 2023


FC Sydvest 05 Tønder var på besøg i Horsens og det var et hjemmehold der lagde et stort tryk på FCS fra første minut. Horsens var boldsikre, havde hurtige folk oppe foran og andenboldene landede hele tiden på deres fødder. Og allerede efter 9 minutter kunne en udækket Tonny Brochmann stå i feltet og sende et flot skud op i lang hjørne, uden chance for Emil schmidt i målet.

Horsens fortsatte det flotte pres og skabte flere gange usikkerhed i vores forsvar, mens FCS havde svært ved at skabe noget farligt i den anden ende. Efter en halv times spil gav en fejl i vores angreb, en omstilling til Horsens. Og så gik det hurtigt den anden vej, og Horsens udspillede os med et par et-to afleveringer og igen kunne Tonny Brochmann sende bolden op i lang hjørne til 2-0.

FC Sydvest 05 Tønder kunne glæde sig over et par svage Horsens afslutninger og et par redninger fra Emil, for det kunne sagtens have set værre ud. Efter 40 minutter fik Horsens spiller ramt Danny Janeczek i hovedet med sin støvle, og Horsens spilleren lignede bagerste mand i øjeblikket. Han slap dog med et gult kort. Kort før pausen tog Alen Merusic en flot dribletur i straffesparksfeltet og hans afslutning røg tæt forbi stolpen.

I pausen blev Danny taget ud og erstattet med Marius Møller, mens David Zongwe blev sendt frem i angrebet. Det gav mere tyngde på midtbanen og FCS kom ud til 2.halvleg med et helt andet udtryk. Horsens forsvaret blev trykket helt tilbage og FCS styrede løjerne. Efter 57 minutter blev David Zongwe nedlagt i feltet og Villads Møller scorede sikkert på det efterfølgende straffespark. FCS fik blod på tanden og pressede bare videre på. Efter 64 minutter blev Victor Schlage sendt afsted i dybden og han svigtede ikke og scorede til 2-2, et rigtigt flot mål.

Horsens kunne godt se at nu skulle tempoet ud af et velspillende FC Sydvest og de foretog en del udskiftninger for at få nogle spilstop. FC sydvest 05 Tønder ville dog videre og med et kvarter tilbage havde David Zongwe en friløber. Målmanden gik selvfølgelig ud i ham, men klog som david er, sendte han bolden på tværs i feltet til en fri Villads Møller, der sendte bolden i nettet til 2-3.

Kampen var vendt fuldstændig på hovedet og det var ikke engang ufortjent af FCS var kommet foran. Efter 80 minutter opstod en komisk situation, da en Horsens spiller med knopperne forrest kastede sig ind i straffesparksfeltet og fik et straffespark ud af det. dommeren stod tæt på og må have set noget som skribenten her ikke kunne se og straffesparket blev sendt i mål til 3-3. de sidste 10 minutter fusede det lidt ud, dog var der en enkelt situation i Horsens’ felt hvor Danny og målmanden ramlede sammen ude i hjørnet af feltet. Den kunne nok dømmes begge veje, med den linie dommeren havde lagt fra dagen, men denne gang gav det ikke noget straffe og kampen sluttede 3-3.

Vi kan stadig nå top 2, men det kræver tre sejre mod Bredballe, Herning og Fredericia, mens Horsens skal smide nogle point i deres sidste kampe mod SGI, Bredballe og EFB. Intet er umuligt, men det bliver svære og svære at nå den andenplads der giver nogle fede oprykningskampe.

Share