Et torsdag aften topopgør i Herning

Et torsdag aften topopgør i Herning

apr. 26, 2023


Der er to hold der endnu ikke har tabt, to hold der ikke havde point med over fra efterårets kampe. Det er Herning Fremad og FC sydvest 05 Tønder, der pt. ligger nummer et og to i tabellen, med henholdsvis 13 og 11 point. Disse to mødes i et sandt topopgør, torsdag aften i Herning.

Herning Fremad har imponeret stort med sejre på 2-1 i Horsens og samme resultat i Kolding. I Sæding Guldager vandt de 3-0 og Hjemme på eget kunstgræs er det blevet til 5-2 over Fredericia og 1-1 mod EFB. En samlet målscore på 14-6, mens FC Sydvest 05 Tønder har en målscore på 10-7.

At kampen, der er forårets længste udebane tur, spilles en almindelig torsdag aften, gør det bestemt heller ikke nemmere for FCS, der får to timers kørsel i benene inden kampen fløjtes i gang. Kampen må ses som den sværeste kamp i foråret, men kan FCS fortsætte den fantastiske spillemæssige udvikling, de netop befinder sig i, ja så kan alt ske i Herning. Truppen drager ikke til heden for at lægge sig ned, men vil forsøge at give topholdet kamp til stregen.

Kampen fløjtes i gang klokken 19.00 og vi vil opdatere undervejs, på vores facebookside.

Share