FC Sydvest 05 Tønder ansætter Jes Bekke

FC Sydvest 05 Tønder ansætter Jes Bekke

dec. 11, 2019


Det er med stor glæde at FC Sydvest 05 Tønder og Jes Bekke har indgået en aftale om at han overtager cheftræner-posten.

Thorsten Simonsen udtaler:

Vi har været på udkig efter en profil, der kan fortsætte den udvikling der sker i FC Sydvest 05 Tønder og er derfor rigtig godt tilfredse med, at vi har kunne tiltrække en kapacitet og i vore øjne er rigtig stort træner talent, som Jes Bekke.

Siden sæsonafslutningen har vi arbejdet ud fra nogle bestemte kriterier og har haft en klar profil for hvilke ønsker vi havde til en kommende cheftræner. Disse kriterier er vi sikre på, at Jes Bekke kan udfylde qua hans store erfaring, som både divisionsspiller igennem mange år, samt de senere år som træner. Disse kvalifikationer anser vi som vigtige til de mange spændende kampe der kommer i foråret for klubben.

Jes Bekke udtaler:

Jeg glæder mig rigtig meget til at starte op i FC Sydvest 05 Tønder. Det er tydeligt for enhver at det er et hold med nogle kvaliteter til mere end den nuværende placering antyder og det glæder jeg mig i fællesskab med spillerne at få forløst i foråret. Det har været en af mine store bevæggrunde at kemien passede og FC Sydvest 05 Tønder målsætning ligger fint i tråd med mine ambitioner.

Jeg ser frem til at spille i BankParken, som er et af de absolut flotteste stadioner i rækken og mærke den stemning der er til kampene og ikke mindst den opbakning fra fansene og fanklubben ”De Hvide Drager”

 

Faktaboks om Jes Bekke:

43år

2 børn

Civil job: Tømrer

 

Aktiv: Kolding BK, TSV Nord Harrislee, FC Fredericia (klubrekordindehaver) Kolding IF

 

Træneruddannelse:

Uefa A-licens

 

Trænergerning:

Spillende assistent   Kolding IF, i samme periode Cheftræner for U-21 holdet med 3 DM-titler,

Assistent i Middelfart Boldklub og senest Cheftræner i Middelfart Boldklub

 

For yderligere spørgsmål, kontakt Thorsten Simonsen, 4033 8526 eller Jes Bekke, 4086 2721

Share