FC Sydvest 05 Tønder er fortrøstningsfuld forud for den nye sæson

FC Sydvest 05 Tønder er fortrøstningsfuld forud for den nye sæson

mar. 15, 2023


En vinter lang er nu til ende, og det gælder også for FC Sydvest 05 Tønder, der sluttede efteråret som Jyllandsseriehold, og det er de også, når forårssæsonen skydes i gang d. 26. marts med en udekamp i Sædding mod Sædding-Guldager IF. 

Men længe har træningen stået på op til den nye sæson, og cheftræner Kasper Sørensen ser tilbage på en forberedelse, der har fungeret godt 

  • Generelt er træningen op til sæsonen gået fint, og da vi råder over stort set den samme trup som sidste sæson, betyder det selvfølgelig, at vi ikke har været nødt til at starte fra Adam og Eva, men har kunnet bygge ovenpå det fundament, der var og som langt hen ad vejen har fungeret. 

Der er jo mange unge spillere i den forholdsvis brede trup, men vigtigt er det også med den rutine, der kommer fra fx Rasmus Hoeg og Morten Beck, og især sidstnævnte, der desværre har været igennem et skadeshelvede, træner nu fuldt med, og han vil være en garant for kvalitet og overblik, uanset i hvilken position han bliver sat. Den endelige spillertrup offentliggøres meget snart.

FC Sydvest har i træningskampene testet sig mod flere stærke Danmarksseriehold  som odenseanske OkS og jyske Kjellerup, og i begge opgør så Kasper Sørensen, at forskellen mellem netop Danmarksserien og Jyllandsserien er overskuelig, hvilket ikke gør forhåbningerne om at spille med om oprykning til Danmarksserien mindre. 

Der venter nu 14 opgør, hvoraf de fleste er mod sidste års modstandere fra EfB, Fredericia FF, Horsens og så videre. Kun Bredballe og Herning Fremad er nye bekendtskaber. 

Vi glæder os til en spændende sæson med masse god fodbold.

//Finn Hedegaard 

Share