FC Sydvest 05 Tønder fik ikke de points, som vi havde drømt om

 FC Sydvest 05 Tønder fik ikke de points, som vi havde drømt om

apr. 11, 2021


Der stod sejr og 3 points på ønskesedlen hos FC Sydvest før bundbraget mod Næsby. For en sejr ville bringe holdet 5 points foran netop Næsby og endnu flere  points ned til Holbæk som 3. sidst.

Men trods hjemmebane i BankParken, trods en 1-0 føring midt i 1. halvleg, blev det alligevel til et 1-2 nederlag, idet de blåblusede fynboer scorede to gange i slutningen af 1. og 15 minutter ind i 2. halvleg.

Generelt var det et ret jævnbyrdige opgør mellem de to hold, der gerne vil bevare divisionsstatus. Næsby virkede en kende bedre organiseret end FC Sydvest, der havde svært ved at finde en rytme, og kan måske med rette føle sig snydt for et straffe i kampens start, samt brændte et par oplagte chancer i slutfasen, men facit lader sig desværre ikke ændre. Fynboerne kunne glæde sig over de 3 points, der betyder et skridt foran FC Sydvest i tabellen.

Heldigvis er der meget at spille om endnu, men overlevelse kræver samling omkring kerneværdierne i truppen, der ellers har præsteret ganske pænt i dette forår, uden dog at få points efter fortjeneste.

 

Af Finn Hedegaard
Foto af Flemming Andersen

 

Share