FC Sydvest 05 Tønder henter point i overtiden

FC Sydvest 05 Tønder henter point i overtiden

maj. 15, 2022


FC Sydvest 05 Tønder var på store bededag en tur i Odense, for at spille mod det suverænt næstbedste hold i rækken. OKS er nok det eneste hold der har en realistisk chance for at nå Oure på 1.pladsen, så meget var på spil.

FCS startede kampen godt, med højt pres og vundne nærkampe og deraf fik holdet også tilspillet sig nogle halve chancer. Efter den gode start blev det dog en skidt 1.halvleg fra begge hold. Det resulterer i et mål til OKS efter 27 minutter, hvor to forsøg på at cleare mislykkedes og således stod der 1-0 ved pausen.

Efter en ellers skidt start på 2.halvleg, sætter FCS sig på kampen og tilspiller sig gode chancer og indlægs muligheder. Efter 68 minutter driver Viktor Schlage bolden frem centralt, og får den slået ud til Rasmus Høeg, lige før han bliver revet omkuld. Høeg sender et perfekt indlæg til bagerste stolpe, hvor Villads Møller scorer til 1-1.

Seks minutter før tid får OKS et frispark, der bliver sendt mod bagerste stolpe og de scorer til 2-1 og løbet synes kørt. FCS presser dog på for udligningen og i 93.minut lander et indlæg for fødderne af Mathias Therkildsen, der sender bolden i mål til 2-2. Umiddelbart efter fløjtes kampen af.

Fra sidelinien bemærkes det at FCS på ingen måde spiller som et bundhold og vi kan glæde os til fredag den 20. maj klokken 18.30, hvor BankParken byder på gratis bold mellem FCS og Taarup Paarup, efterfulgt at gratis koncert med multikunstneren, Mads Langlund.

Af Kim Møller

Share