FC Sydvest 05 Tønder indgår aftale med Søren Møller

FC Sydvest 05 Tønder indgår aftale med Søren Møller

feb. 14, 2022


FC Sydvest 05 Tønder har indgået en aftale med den 19-årige midtstopper Søren Møller.
Søren Møller kommer fra Kolding IF, hvor han primært har trænet med deres 2. div. hold og spillet kampe for deres U19 hold. Han har optrådt på senior divisionsholdet i enkelte kampe. Inden han spillede for Kolding IF, spillede han ungdomsfodbold i SønderjyskE. Han er til daglig bosiddende i Haderslev, hvor han efter endt studie arbejder som vikar på en skole, samt i en børnehave.
Søren Møller udtaler:
“Jeg har som bosat i Sønderjylland altid fulgt med i, hvordan det er gået FC Sydvest 05 Tønder. Det var klubbens tidligere status i 2. div., der tiltrak min interesse. Selvom det nu hedder Danmarksserie, er det uden tvivl ambitionerne om at FC Sydvest 05 Tønder igen skal være en del af divisionerne, der var med til at overbevise mig om at FC Sydvest 05 Tønder var det rigtige valg. Jeg glæder mig til at trække den hvide trøje over hovedet og komme i gang med sæsonen. Der venter os en svær opgave, men jeg er fortrøstningsfuld og tror 100 procent på at vi kan levere hvad der skal til, for at blive i Danmarksserien”.

Sportschef Carsten Jørgensen udtaler:
“Søren er en dygtig spillende midterforsvar, der trods hans alder er imponerende rolig og forudseende i hans forsvarspil. Han er en type forsvarsspiller der som udgangspunkt kan klare sig selv i de defensive 1v1 situationer, hvor han har en god placeringsevne. Hans højde giver os nogle gode muligheder på standardsituationer og ved indlæg i eget felt. Søren er en dygtig spiller der kommer til at bidrage positivt til træning som til kamp, hvor han har en fin indgangsvinkel til det at komme til træning og kamp”.

FC Sydvest 05 Tønder byder velkommen til Søren, og håber på et lang og succesrigt sammenarbejde.

Evt. spørgsmål rettes til sportschef Carsten Jørgensen.

carsten.jorgensen@fcsydvest.dk
21206803

Share