FC Sydvest 05 Tønder indgår aftale med Victor Schlage

FC Sydvest 05 Tønder indgår aftale med Victor Schlage

feb. 17, 2022


FC Sydvest 05 Tønder har indgået en aftale med den centrale midtbanespiller, Victor Schlage. Victor Schlage kommer fra Kolding IF, hvor han har spillet på klubbens U19 hold og trænet med ved deres senior div. hold. Inden skiftet til Kolding IF spillede Victor ungdomsfodbold i SønderjyskE. Til dagligt er Victor bosiddende i Kolding hvor han også går på Handelsskolen.

Victor Schlage udtaler:
“Jeg er først og fremmest glad for at jeg har lavet en aftale med FC Sydvest 05 Tønder. Jeg glæder mig til at være en del af projektet i klubben, hvor klubbens ambitioner om at komme tilbage til div. fodbold passer fint til mine. Jeg vil sammen med resten af holdet
give den fuld gas for at vi kommer væk fra den kedelige ende af tabellen og overleve i Danmarksserien. Men det kræver hårdt arbejde hver evig eneste dag, hvilket jeg er klar til at levere”.

Sportschef Carsten Jørgensen udtaler:
“Victor er en utrolig spændende midtbanespiller. Han besidder nogle menneskelige kvaliteter, der trods hans alder gør ham til en naturlig leder. Udover hans lederevner, så er han utrolig stærk på bolden, og har et fint blik for den fremadrettet pasning, eller det halvliggende sideskift. Han har også den fysiske robusthed der gør, at han kan klare sig selv defensivt, hvilket vi i klubben prioriterer højt. Jeg er sikker
på han kommer til at præstere på et fint niveau, og han som sæsonen skrider frem, udvikler sig til en vigtig spiller for os”.

Evt. spørgsmål rettes til sportschef Carsten Jørgensen.

carsten.jorgensen@fcsydvest.dk
21206803

Share