FC Sydvest 05 Tønder indgår aftale med Villads Møller

FC Sydvest 05 Tønder indgår aftale med Villads Møller

aug. 4, 2021


FC Sydvest 05 Tønder har indgået en aftale med den 18. årige løbestærke centralemidtbane-/ kantspiller Villads Møller.
Villads kommer til fra Kolding Boldklub, hvor han i sidste sæson spillede på klubbens DS hold. Villads er til daglig bosiddende i Haderslev.

Villads Møller udtaler:
“Jeg er glad for at få denne aftale med FC Sydvest 05 Tønder er faldet på plads. Jeg er sulten og kan ikke vente til, at det går løs. Jeg kender til rækken fra min tid i Kolding Boldklub. Der er nogle nederlag, der skal revancheres, og drengene fra FC Sydvest virker som de helt rigtige at gøre det sammen med. Basen er lagt både på og udenfor banen, nu skal der skabes resultater, så vi kan komme tilbage til divisionsfodbold”.

Sportschef Carsten Jørgensen udtaler:
“Villads er en hårdtarbejdende løbestærk spiller, der både kan spille centralt i banen, samt dække begge kanter. Han har den helt rigtige attitude, når han spiller, hvor lysten til at arbejde for holdet skinner tydeligt igennem. Han besidder derudover også fine pasnings- og afslutningsfødder. Det er med andre ord en hårdtarbejdende polyvalent spiller, som er tilknyttet for den kommende sæson. FC Sydvest 05 Tønder byder velkommen til Villads, og håber på et langt og succesrigt samarbejde”.

Evt. spørgsmål rettes til sportschef Carsten Jørgensen, carsten.jorgensen@fcsydvest.dk, 21206803

Share