FC Sydvest 05 Tønder møder Fredericia FF på lørdag

FC Sydvest 05 Tønder møder Fredericia FF på lørdag

sep. 2, 2022


I morgen, lørdag skal FC Sydvest 05 Tønder på en udebanetur til Madsby Enge i Fredericia, som er hjemmebane for Fredericia FF.

Fredericias top er dog FC Fredericia, som er den professionelle fodboldstorhold i 1. division i kasernebyen ,og Fredericia FF og Fredericia KFUM står for amatørbold.

Fredericia FF har spillet 3 opgør inden lørdagens kamp mod FC Sydvest, og de har opnået 5 points efter en sejr, en uafgjort samt et nederlag, så det er jo ikke noget svagt hold vi skal op imod. De har trods alt scoret 8 gange, men også ladet 11 bolde slippe ind, så det er måske det sidste FC Sydvest skal tænke på?

Selvfølgelig har jeg set, at de har ladet mange mål gå ind, og det skal vi selv følgelig have fokus på. Når det er sagt, er det som altid et godt hold. Vi skal møde og der er gode spillere på dette hold, om var helt fremme sidste år. Jeg håber dog, at vi kan udnytte det kendskab jeg har til dem, så vi kan fremme vore muligheder.

Det er vigtigt at vi yder og præsterer 100 %, hvis vi skal have de tre points med hjem, for så begynder der langsomt at komme lidt udskilning mellem dem, der skal i oprykningsspil, og de, der ikke skal.

Når FC Sydvest har mødt Fredericia, er der tre hjemmekampe i træk, og alt andet lige er det en fordel at spille på eget græs.

Af Finn Hedegaard

Share