FC Sydvest 05 Tønder pointdeling i festivalkampen

FC Sydvest 05 Tønder pointdeling i festivalkampen

aug. 26, 2022


Tønder Festivalens musik trængte ikke igennem til BankParken torsdag aften, hvor Fc Sydvest skulle forfølge den foreløbige succes i årets udgave af Jyllandsserien.

Modstanderen var Sædding-Guldager Idrætsklub, og de viste sig som en yderst kompetent modstander, hvad der ikke kom bag på træner Kasper Sørensen.

Først halvleg blev en meget lige affære uden de store højdepunkter. Ingen af holdene fik flow i spillet ,og chancer var der ganske få af i begge ender. Tættest var SGI på scoring, men deres afslutning ramte overliggeren.

Så 0-0 ved halvleg, og vi havde forventning om mere direkte spil og mere sammenhæng efter teen. Og FC Sydvest kom mere målrettet ud og fik spillet sig igennem til chancer. Størst til Villads Møller og senere Adis Skopjar, men afslutningerne var upræcise og førte ikke til noget særligt.

Et gult kort til Søren Møller og 10 minutter på bænken gav SGI mere plads til at sætte spil op, og det lignede faktisk powerplay, hvor FCS kun kunne forsvare sig. Indtil Søren igen kom på banen, og FC Sydvest begyndte at vise lidt tænder.

Ingen mål, og det lignede en, målløs pointdeling, lige indtil Anders Hauge fra SGI forsøgte sig med et sjældent langskud og den røg direkte ind i hjørnet, og det til stor ærgrelse for FC Sydvests keeper.

1-0 og det samtidig med at FC Sydvests Ludvig Møller havde fået endnu 10 strafminutter for en grov tackling. Så det lignede det første nederlag og en skidt festivalstart, indtil Marius Møller i sidste minut dukkede op i feltet og headede kuglen i nettet efter en dødbold. Så 1-1, og det må siges at være et fair resultat, hvad træner Kasper Sørensen også måtte erkende, selvom han ikke syntes at hans hold var gået  all-in.

Af Finn Hedegaard

 

 

 

Share