FC Sydvest 05 Tønder serie 3 stormer frem

FC Sydvest 05 Tønder serie 3 stormer frem

maj. 11, 2021


Fra sæsonstart er FC Sydvest 05 Tønder serie 3 blevet en realitet. Det er sket i samarbejde med TSF Fodbold, der har set samarbejdsmuligheder med ”storebror” med henblik på at fremme fodbolden i Tønder og kommunen som helhed.

FC Sydvest  serie 3 består af unge spillere med talent, og kombineret med de spillere der ikke får meget spilletid i 2. division, er de en stærk enhed, som gerne skulle længere frem i rækkerne.

En af de unge er Adis Skopljak, der ved siden af sin fodboldkarriere går på Det Blå Gymnasium, hvorfra han bliver student til sommer.

Han og holdet har fået en fin start, dog med et mindre bump på vejen.

  • Ja, vi var foran med 2-0 i topkampen i Tønder, på kunststofbanen, mod nærmeste modstander Ravsted og førte ved halvleg 2-0 og havde tingene i et sikkert greb. Men efter pausen reducerede Ravsted pludselig og så kom der nervøsitet ind, og selvom vi var spilstyrende og havde alle mulighederne for 3 points lykkedes det Ravsted at udligne til 2-2. Og det resultat var de mest lykkelige over, siger Adis, der dog kan glæde sig over førstepladsen efter 7 kampe, der har indbragt 19 points.

Nu venter returopgørene, og når vi når sommerferien ved vi, hvem der rykker op i serie 2. FC Sydvest ser gerne sig selv som oprykker.

 

Af Finn Hedegaard

 

 

Share