FC Sydvest 05 Tønder spiller fremover i Select

FC Sydvest 05 Tønder spiller fremover i Select

nov. 14, 2018


På billedet er det fra venstre, Peter Sørensen – Sport24, Thorkild Andersen – FC Sydvest 05 Tønder, Henrik Kjærgaard – Select Sport A/S

 

FC Sydvest 05 Tønder er stolte af at kunne præsentere 2 nye samarbejdspartnere. Det drejer sig om Select Sport A/S som har hovedsæde i Glostrup og Sport24 i Tønder. Det er et spændende samarbejde med mange muligheder der her er åbnet op for. De 2 nye partnere ligger tilsammen et 6-cifret beløb over de næste 3 år, så det må siges at være en flot aftale der er indgået.

De 2 nye partnere vil fremover levere spilletøj, træningstøj, træningsudstyr samt de velkendte Select fodbolde til FC Sydvest 05 Tønder. Det betyder at spillere og trænere nu får tøj, bolde o.l. i den allerbedste kvalitet, hvilket vi i FC Sydvest 05 Tønder er særdeles tilfredse med.

Det er utrolig dejligt at vi i Sport24 har en aktiv lokal medspiller samtidig med at vi kan få en stor virksomhed som Select på banen, og især at Select kan se noget potentiale FC Sydvest 05 Tønder og fodbolden i Tønder Kommune.

 

Har I yderligere spørgsmål kan I kontakte Flemming Jordt fra FC Sydvest 05 Tønder på 2092 4488.

 

Af Flemming Jordt

Share