FC Sydvest 05 Tønder starter i Odense mod Dalum på festival-lørdagen

FC Sydvest 05 Tønder starter i Odense mod Dalum på festival-lørdagen

aug. 8, 2020


Når den nye sæson begynder her i slutningen af august, har FC Sydvest Tønder fornøjelsen af at lægge ud mod Dalum i Dalum Idrætspark, som jo ligger i Odense.

Dalum er ikke nogen ukendt modstander for FC Sydvest, men efter at terningerne kastes på en ny måde hos de fleste hold, kan man ikke sige om det er et godt eller dårligt udlæg.

BankParken kommer lørdag d. 5. september kl. 13 til at tage imod et af de tre østhold i gruppen, BK Frem, som jo er et traditionshold i dansk fodbold, men som i den seneste længere periode har ligger nogenlunde der, hvor de ligger nu.

Derefter lægges der op til endnu en hjemmekamp mod VSK Århus, der var et stærkt hold i den netop afviklede sæson, og det er igen kl. 13, som synes at være det nye spilletidspunkt. Fornuftigt set i lyset af hvor sent man kommer i gang i år og hvor længe man skal spille, inden vinteren sænker sig.

Desuden er det fornuftigt, idet der ikke kommer overlap med TMT, som også spiller lørdag, men først kl. 15. Altså en rigtig sportslørdag for de mange, der følger med samme sted.

I øvrigt er det sådan, at tre østhold i år må rykke over Storebælt, og det er udover Frem, B 93 og Holbæk.

Og nye modstandere er SFB-Oure fra Sydfyn og Holstebro, der også er kommet tilbage i de sjove rækker efter nedtur.

Spændende at se hvordan FC Sydvest forvalter sine pund i denne dynamitpulje med ekstra kampe og ekstra meget på spil

 

Af Finn Hedegaard

Share