FC Sydvest 05 Tønder  tabte til en bedre modstander

FC Sydvest 05 Tønder  tabte til en bedre modstander

jun. 21, 2020


Skovshoved viste sig som en teknisk velfungerende størrelse.

At der var 6 points forskel i FC Sydvests favør før kampen mod Skovshoved, kunne ikke ses på de to hold, da de mødtes til sæsonens første opgør på BankParken.

Skovshoved viste sig fra start som en ubehagelig god modstander, teknisk velfungerende og med en fin rytme i spillet.

FC Sydvest blev da også sat voldsomt under pres fra kampens start, og de skulle være taknemmelige for ikke at være bagud med mere end 0-2 ved halvleg. At de to skovserscoringer i slutminutterne af 1. halvleg opstod ved svagt forsvarsspil i FC Sydvest-lejren ændrer ikke ved dette.

Efter pausen kom FC Sydvest bedre ind i kampen uden dog at tilspille sig store chancer.

Efterhånden fik Skovshoved kontrollen tilbage over kampen, da hjemmeholde havde svært ved at finde en rytme og hinanden, blev det aldrig rigtig spændende.

Dog kunne Nils Priisholm have skabt loft spænding mod slutningen, men misbrugte en stor chance. Og Marco Hansen burde have haft straffe mod slutningen, da han blev væltet i feltet, men det så dommeren ikke. Det gjorde de 284 tilskuere, men de havde jo ikke fløjten i munden.

Pænt besøg til en kamp hvor hjemmeholdet ikke præsterede.

Et plaster på såret er det dog, når vi deltager i nedrykningspuljen, at de to agterlanterner, Vejgaard og Ringkøbing også tabte.

Så der er 7 points ned til en nedrykningsplads med kun 4 kampe tilbage. Det må ikke gå galt.

Og helt sikkert vil der stadig blive spillet 2. divisionsfodbold i næste sæson, hvis holdet får points på onsdag, hvor FA 2000 besøger BankParken.

Her er der faktisk nu adgangsmulighed for ekstra 75 tilskuere udover de 309 på tribunerne. De skal blot tage en stol med ,og campingstole vejer jo ikke meget.

 

Af Finn Hedegaard 

Share