FC Sydvest 05 Tønder underskriver med tidligere professionel i norsk fodbold

FC Sydvest 05 Tønder underskriver med tidligere professionel i norsk fodbold

feb. 4, 2021


5 norske klubber og ungdomsfodbold for Esbjerg FB står der på Kasper Nissens CV. Han er bare 23 år gammel, men har allerede prøvet mere end de fleste.

Kasper Højvig Nissen har underskrevet kontrakt med FC Sydvest 05 Tønder, og vil helt sikkert blive en offensiv gevinst for holdet, i et meget svært forår.

Det er en erfaren spiller til trods for den unge alder på 23 år, da i 2016 sin 18-årig flyttede til Norge for at spille for klubben Nest-Sotra i den 3. bedste række, hvor han blev topscorer i det første år. De gode præstationer påkaldte opmærksomhed fra større klubber, hvorfor Kasper Nissen i vinteren 2017 blev tilbudt kontrakt med Sogndal som spiller i Norges bedste liga; Tippeligaen. Sogndal var på daværende tidspunkt trænet af den tidligere Aston Villa og Leeds midtbanespiller Eirik Bakke.

Oprindelig er Kasper fra Varde og har ligeledes været ungdomsspiler i Esbjerg. Det bliver meget spændende at følge Kasper Nissen i den hvide FCS trøje, hvor der er store forventninger til, at han kan blive en afgørende faktor. De fodboldmæssige kvaliteter er ubestridte.

Share